Hem / Trädgård / Odling & Skötsel / Fröer

Fröer

För den som vill odla oavsett om det är örter, kryddor, grönsaker eller blommor finns det massor av fröer i hög kvalitet att välja mellan. Man behöver ingen trädgård utan det går minst lika bra med en kruka, balkonglåda eller ett litet minidrivhus. Här kan du hitta fröer till det mesta och för den som vill odla mycket har vi även fröer i storpack. Föredrar du ekologiska fröer har vi även en särskild avdelning där vi samlat en mängd ekologiskt odlade frösorter.

Visar alla 10 resultat

-34%
-34%
-34%
-34%
-34%

Blommor

Skapa en vacker blomsterrabatt eller plantera blomsterfrön i krukor som ger blommor i härligt färgsprakande färger och med olika underbara dofter.

Blommor skapar mycket glädje och det finns massor av olika blomsterfröer att välja på för att odla sina egna blommor både inomhus och utomhus.

Grönsaker

Att odla egna grönsaker hemma blir alltmer populärt och det behöver inte vara så svårt. Det går bra att plantera grönsaksfröer både inne och ute för att kunna avnjuta goda nyttigheter. Det skapar också mycket glädje att följa plantorna när de växer från frö till färdiga grönsaker.

Odla i ett grönsaksland, i krukor eller små minidrivhus för att få fram fina egenodlade grönsaker. Välj bland fröer med favoritgrönsakerna eller testa nya smaker.

Kryddor

Tänk att alltid ha tillgång till en egen liten kryddodling med färska kryddor och örter. Kryddväxter är enkla att odla för alla och är bra att börja med för ovana odlare.

Det är fantastiskt gott med ekologiska och egenodlade örter och kryddor och det finns en hel del fröer att välja mellan för olika smaker.

Junior

Även barn tycker det är roligt att odla och blir stolta av att lyckas få ett frö att gro till en planta. Med juniorfröer från Weibulls finns det gott om lättodlade fröer till både blommor, grönsaker och kryddor för barnen att odla på egen hand.

Fröerna är noggrant utvalda för att de är lättodlade och växer snabbt. Perfekt för barn som slipper vänta på att det ska hända något med odlingen.