Hem / Trädgård / Odling & Skötsel / Växtskydd

Växtskydd

Ett bra växtskydd kan hjälpa dig att skydda trädgårdens träd, buskar, växter, odlingar och andra grödor från skadedjur men också för att hindra ogräs att växa på fel ställen. Det finns både bekämpningsmedel och olika fysiska växtskydd att använda sig av för olika ändamål.

I vår webbutik finns ett bra utbud av växtskydd för att hindra att djuren äter upp eller gnager sönder det du vill ha i fred i trädgården. Njut av en fin trädgård med vacker grönska och goda saker att äta utan att bekymra dig för några skadedjur.

Populära produkter

-29%
Populär
Det ursprungliga priset var: 139 kr.Det nuvarande priset är: 99 kr.

Visar alla 6 resultat

-29%
Populär
Det ursprungliga priset var: 139 kr.Det nuvarande priset är: 99 kr.
-40%
Det ursprungliga priset var: 249 kr.Det nuvarande priset är: 149 kr.

Växtskydd för trädgård

Att skydda sina odlingar med diverse växtskydd mot frost, stark sol, vind, uttorkning och djur kan vara nödvändigt för att hålla odlingen levande längre.

Olika smarta viltskydd som stängsel eller mindre växtskydd som gnagskydd eller bärnät är bra för att hålla undan diverse skadedjur från växter och odlingar i trädgården.

Fysiska växtskydd är det bästa valet och ett effektivt sätt att hindra djuren från att nå växterna.

Stamskydd

För trädens stammar finns bra stamskydd av juteväv, som ger ett skydd mot både vilt, gnagare, fåglar och andra djur som kan förstöra bark och annat.

Det är ett bra sätt att skydda buskar och träd mot gnagskador.

Gnagskydd

Det går att skydda stammarna lite extra mot gnagare med hjälp av gnagskydd. Det går även att kombinera med ett stamskydd av juteväv.

Gnagskydd är ett enkelt sätt att skydda sina träd mot skador av djur. Det passar lika bra för unga träd som lite äldre väl etablerade träd.

Viltskydd mot älgar, rådjur, harar och kaniner

Viltskydd är mycket effektiva nät mot vilt som älgar, rådjur, harar och kaniner. Det är smidiga stängsel som är mycket enkla att montera.

Skyddsnät mot fåglar

Det finns också olika växtskyddsnät som exempelvis bärnät för att skydda bär, frukt och grönsaksodlingar mot fåglar.

Snigelskydd

Som snigelskydd finns det bra snigelkanter som hindrar sniglarna från att ta sig in till exempelvis en utekruka eller en pallkrage.