Hem / Städredskap

Städredskap

När det är dags att städa behöver man ett gäng effektiva städredskap för att få det ordentligt städat på ett snabbt och smidigt sätt. Det ska vara enkelt att hålla det rent hemma så att du kan njuta av ett
välstädat hem och kan slappna av.

Vi har flera olika sorters klimatsmarta städredskap med skurborstar, bordsborstar, dammvippor och andra produkter. Här hittar du bra och effektiva städartiklar för att städa ditt hem på ett miljövänligt och skonsamt sätt.

Populära just nu

Endast ett sökresultat

-25%
Det ursprungliga priset var: 199 kr.Det nuvarande priset är: 149 kr.

Få rent och fräscht med effektiva städredskap

Att få det rent och fräscht hemma är det många som strävar efter men ofta saknas både tid och ork. Genom att använda effektiva städredskap avklaras städningen galant.

Skurborste
Att använda skurborstar i trä med naturborst ger en miljövänlig och effektiv städning. Med bra skurborstar går städningen smidigt och hemmet blir skinande rent. Vi har skurborstar av hög kvalitet som håller länge med borst i unionfiber, risrot och tampicofiber.

Bordsborste
Det går enkelt och smidigt att få bort smulor och även mjöl efter brödbak med en bordsborste. Våra borstar är i naturmaterial som även är vackra att ha framme som dekoration. Då blir de också lättillgängliga och går därför snabbt att använda vid behov.

Dammvippa
Att damma med en dammvippa har blivit alltmer populärt eftersom det går snabbt och smidigt då det är effektivt och sparar tid. Dammet dras in i vippan då den är statisk vilket gör att dammet sitter kvar tills vippan ruskas eller dammsugs. Det bästa av allt är att man slipper flytta på alla saker och kan i stället dra dammvippan över de områden som behöver städas.

Städa med bra städredskap och rengöringsmedel

Hos oss hittar du allt du behöver för att göra städningen komplett och miljövänlig. Våra städredskap är i naturmaterial och vi har även rengöringsmedel för att få hemmet ordentligt rent. I vårt sortiment finns olika rengöringsmedel som diskmedel, tvättmedel, allrengöring, fönsterputs, toalettrengöring och mycket annat.

Smarta städtips för att snabbt akutstäda

Få hemmet fräscht och fint med enkla och smarta städtips när du snabbt behöver akutstäda om du får gäster. Fokusera på att snabbstäda de rum där dina gäster kommer att befinna sig.

 • Ta fram dammvippan och damma snabbt av alla mörka inredningsdetaljer och lampor som snabbt ser dammiga ut av minsta lilla damm. Ta därefter alla ytor i synlig höjd.
 • Sätt in disken i diskmaskinen eller försök att samla så mycket som möjligt i diskhon.
 • Gör en snabb avtorkning av de bord där gästerna kommer att sitta samt alla bänkytor i köket.
 • Häll eventuellt i toalettrengöring i toalettstolen och gör en snabb avtorkning utanpå toastolen, under locket och på sittringen. Ta även handfatet och kranen för att därefter göra rent i toalettstolen.
 • Kör med dammsugaren på alla öppna ytor. Vänta med att ta under och bakom möbler till nästa städdag.
 • Fixa till kuddarna i soffan så att de blir fluffiga och ligger prydligt.
 • Kan man inte stänga till dörren till sovrummet så behöver sängen bäddas.
 • Plocka undan i hallen så gästerna får ett trevligt intryck redan i dörren.
 • Om det finns tid kvar kan man ta en liten snabb runda i alla rum och plocka bort det värsta som ligger framme som gör att det ser stökigt ut.

Konsten att hålla det städat

För att slippa få panik när gäster plötsligt hör av sig eller bara dyker upp utan förvarning, finns det några enkla knep med att få in en bra rutin innan läggdags som inte tar så mycket tid.

 • Få undan all disk eller i alla fall det värsta så att det går att sätta in allt som är kvar i diskmaskinen eller att det får plats i diskhon.
 • Ta ett varv i alla rummen för att få bort det värsta stöket. Se till att alla sakerna har en plats och försök att hinna sätta tillbaka dem. Alternativt kan man ha en liten bärkorg i alla rum där allt stök samlas ihop för att sedan vid tid läggas på de rätta ställena.