Goodnature

Goodnature® erbjuder miljövänlig och effektiv bekämpning av råttor och möss såväl inomhus som utomhus. Med hjälp av en automatisk kolsyrefälla får du bukt på dina problem med råttor och möss på ett enkelt och humant sätt. Systemet är robust och hållbart och kan därför även användas utomhus under en längre tid.

Visar alla 12 resultat

-34%
Det ursprungliga priset var: 2,078 kr.Det nuvarande priset är: 1,380 kr.
-3%
Det ursprungliga priset var: 195 kr.Det nuvarande priset är: 189 kr.
-36%
Ny
Det ursprungliga priset var: 6,234 kr.Det nuvarande priset är: 3,999 kr.

Råttor i väggarna, taket eller i komposten vill ju de flesta av oss inte vara med om. Med fällorna från Goodnature får du bukt med dessa problem på ett smidigt, giftfritt och humant sätt.

Goodnature erbjuder effektiv bekämpning av möss och råttor. Systemet består av en prisbelönt och automatisk kolsyrefälla som på ett miljövänligt och giftfritt sätt bekämpar möss och råttor både inomhus och utomhus. Kolsyrefällan är automatisk och klarar av 24 byten på en kolsyrepatron och till skillnad från många andra fällor är systemet konstruerat för att klara tuffa utomhusmiljöer under lång tid. Du behöver aldrig ladda om fällan mellan varje byte utan detta sköter sig helt automatiskt.

Systemet från Goodnature är främst avsedd för professionellt bruk såsom fastighetsägare, lantbruk, industrier och parker men kan givetvis även användas av privatpersoner som drabbats av problem med möss och råttor.

Goodnature startades med målet att försöka hjälpa det hotade djurlivet på Nya Zeeland att börja blomstra igen. Detta innebar bland annat att få bukt med olika skadedjur som exempelvis råttor. Viktigt var att detta skulle göras på ett humant och giftfritt sätt. Resultatet blev dessa miljövänliga och prisbelönta fällor som är automatiska och mycket enkla att använda.

Fällan är testad av Naturvårdsverket och av dem godkänd att användas för bekämpning av råttor, möss och hermelin.

I systemet ingår, förutom själva kolsyrefällan, även en digital fångsträknare för att lättare kunna ha koll på när det är dags att byta kolsyrepatron, indikationsbete som hjälper dig att hitta den mest lämpliga platsen för placering av fällan samt en automatisk betesbehållare. Betet som används är miljövänligt och baserat på choklad.

Unika fördelar med Goodnature

 • Automatisk
  Kolsyrefällan Goodnature A24 återställer sig själv 24 gånger för varje kolsyrepatron. När du väl har installerat och aktiverat din fälla kan den lösa problemen med dina skadedjur en efter en utan att du behöver göra något mer.
 • Human
  Fällorna dödar skadedjuren omedelbart. Fällorna är även testade och uppfyller de högsta internationella standarderna.
 • Lätt att använda
  Fällorna är mycket enkla att installera och flytta runt, såväl inomhus som utomhus.
 • Lång livslängd
  Alla produkter är designade för att hålla länge. Både fällor, stativ, gasbehållare, räknare och lock är robusta och konstruerade för att även klara av tuffa utomhusmiljöer under en längre tid.

Säkerhet

Fällorna är utformade för att bekämpa specifika skadedjur och inte skada några andra djur. Det är dock mycket viktigt att du följer säkerhetsanvisningarna och installationsinstruktionerna. Om du bara ser till att följa instruktionerna är fällorna säkra att använda runt både barn och husdjur. Eftersom fällan är giftfri är det det bästa alternativet efter att förbuden mot mus- & råttgift som nyligen införts.