Om Skadedjursbutiken.se

Om Skadedjursbutiken.se

Vi på Skadedjursbutiken.se lever med ett brinnande intresse för att hjälpa våra kunder. Butiken startade våren 2017 och är ett svenskt företag med sin grund i Helsingborg. Vårt stora fokus ligger i att kunna erbjuda mer avancerade produkter som en elektrisk musfälla men även välbeprövade produkter som en vanlig traditionell musfälla.

Vårt team jobbar noga med att handplocka produkter från kända etablerade leverantörer både lokalt och globalt. Genom att hålla ett nära samarbete med experter har vi fått en ovärderlig insyn och förståelse för hur man blir av med majoriteten av nordens vanligaste skadedjur.

Historia

Allt började sommaren 2016 då en av våra grundare tröttnade på silverfisk i hemmet och bestämde sig för att göra någonting åt det. Det söktes efter lösningar på nätet och testades en mängd olika produkter innan det hittades vad som fungerade.

När väl silverfiskarna var under kontroll hade han insett att det var många andra i hans närhet som hade samma problem. Det blev starten för Skadedjursbutiken.se

Vad som startade som ett uppror mot silverfisk har efter en tid med mycket testande och analyserande av vad våra kunder önskade växt sig större. Vi täcker numera en majoritet av de skadedjur vi har problem med i hem och trädgård.

Vi vill med hjälp av bra information och effektiva produkter hjälpa våra kunder att bli av med skadedjuren. Vi driver även Skadedyrsexperten.dk i Danmark och Skadedyrskongen.no i Norge.

Vision

Visionen hos Skadedjursbutiken.se är att göra din upplevelse av skadedjuren både enklare och billigare. Vi vill kunna erbjuda våra kunder ett stort och varierande utbud av skadedjursprodukter i strävan mot en kortare stressigare tid med skadedjuren.

Vår långsiktiga vision med Skadedjursbutiken är att bli en ledande aktör i Norden

 och att förse våra kunder med ett så brett utbud av effektiva produkter till ett så rimligt pris som möjligt.

Miljö och etiskt ansvar

Vi bryr oss om vår miljö. Därför har vi lagt ett stort fokus på att följa de direktiv som gäller inom EU och Sverige gällande produkter, material och fraktlösningar.

Vi jobbar kontinuerligt på att bli ännu bättre och på att hitta lösningar tillsammans med våra partners för att kompensera vår miljöpåverkan. Vi besöker de leverantörer och fabriker vi samarbetar med för att säkerställa att förhållanden, löner m.m. följer de lagar och regler som gäller.

Vi skickar våra produkter med klimatvänligt emballage. Mer information om detta finns på det emballag som skickas av oss.

CO2-neutral hemsida

Vi deltar även i ett initiativ för CO2-neutrala hemsidor. Det betyder att CO2-utsläppet från vår hemsida neutraliseras genom bl.a. installation av förnybara energikällor (t.ex. vindkrafverk) och genom deltagande i kontrollerade, CO2-reducerande projekt.