Hem / Mygg / Myggprodukter

Bli av med mygg - produkter

En insektsfångare är ett bra hjälpmedel vid problem med mygg. Här hittar du myggfångare, medel och avskräckande produkter som avger dofter som myggen inte tycker om. Hos oss får du alltid snabb leverans med Postnord Varubrev 1:a-klass samt smidig & säker betalning med Klarna.

Populära just nu

-17%
Det ursprungliga priset var: 299 kr.Det nuvarande priset är: 249 kr.
Ny

Visar alla 39 resultat

-17%
Det ursprungliga priset var: 599 kr.Det nuvarande priset är: 499 kr.
-62%
Det ursprungliga priset var: 129 kr.Det nuvarande priset är: 49 kr.
-17%
Det ursprungliga priset var: 299 kr.Det nuvarande priset är: 249 kr.
Ny
Ny
-11%
Det ursprungliga priset var: 1,399 kr.Det nuvarande priset är: 1,250 kr.
-13%
Det ursprungliga priset var: 159 kr.Det nuvarande priset är: 139 kr.
-17%
Det ursprungliga priset var: 599 kr.Det nuvarande priset är: 499 kr.
-17%
Det ursprungliga priset var: 599 kr.Det nuvarande priset är: 499 kr.
Ny

Snabbguide: Bli av med mygg

Bli av med mygg med effektiva myggfångare, myggmedel som håller myggen borta. I vår butik hittar du produkterna som både skyddar mot mygg (myggnät) och minimerar myggförekomsten.

Bekämpa mygg med:

För att bekämpa mygg krävs myggfångare eller mygglampa. Detta eftersom dessa produkter dödar myggen. Men det finns även produkter som skapar myggfria zoner. Glöm heller aldrig att ha myggmedel hemma.

  • Myggfångare: Det bästa sättet att få bort mygg på en större yta är att använda myggfångare. Maskiner som med gasol avger en doft som myggorna dras till varpå de sedan sugs in och dör. Kan fånga tusentals mygg och är effektiv på stora villatomter.
  • Mygglampa / insektsdödare: Har liknande funktion som myggfångaren ovan utifrån att den drar till sig myggen och dödar dem. Däremot täcker mygglampan ett betydligt mindre område. En fördel är att den även kan användas som trädgårdsbelysning.
  • Thermacell: Thermacell är ett varumärke som tillverkar olika produkter som ger mindre ”myggfria zoner”. Ger ett myggskydd på ca 20 kvadratmeter genom att den avger en doft som inte myggorna gillar. Har fått mycket goda recensioner.
  • Myggmedel: Ett måste för dig som vill vara utomhus där det finns mygg. Välj mellan roll-on, servetter, stift och spray. De ger samma resultat och väljs enbart utifrån hur myggmedlet appliceras.

Förebygg myggproblem:

  • Ställ ut myggfångaren i tid: Ställ ut myggfångaren redan på våren, innan problemet med mygg och knott uppstått. Därmed kan den hålla efter beståndet redan på ett tidigt stadie.
  • Myggnät: Det absolut effektivaste sättet att bli av med mygg inomhus är att ha myggnät för fönster och dörrar. Glöm inte myggnät över barnvagnen och till husvagnen.
  • Få bort vatten och sly: Mygg trivs i skuggiga och fuktiga miljöer. Finns möjligheten är det en fördel om sly röjs undan och att inte vatten står stilla i pölar eller vattendrag nära bostaden. Bara genom att ta bort stora träd kan mer sol släppas in på gården vilken minskar mängden mygg.