Trico Garden

Skydda växter och planteringar i trädgården från hjort, rådjur och älg med effektiva viltskydd från Trico Garden. Medlet är naturligt, KRAV-märkt och ger en långvarig effekt mot klövvilt.

Visar alla 2 resultat

-25%

Trico Garden – Bra naturliga viltskydd för trädgården

Från Trico Garden finns viltskydd som fungerar bra för att hålla vilt borta från trädgården. Med KRAV-godkända medel framställt på naturligt innehåll blir det enkelt att avskräcka hjortdjur, rådjur och annat vilt på ett skonsamt sätt.

Bakgrunden till produkterna kommer från klassisk bondpraktika där man visste att fårull verkade avskräckande på rådjur. Utifrån det började man experimentera med olika preparat med olika ingredienser från får, bland annat fårtalg som produkten nu baseras på. Produkten Trico Garden tillverkas idag för den europeiska marknaden av företaget Kwizda Agro GmbH.

Köp produkter ur Trico Gardens sortiment online

Köp Trico Garden och andra produkter online hos oss direkt i vår webbutik, för att skydda trädgården mot vilt. Njut av din trädgård i lugn och ro med produkter från Trico Garden.

Naturligt och giftfritt viltskydd framställt av fårtalg

För att avskräcka vilt som rådjur, hjort och älg kan man använda Trico Garden Viltskydd med innehåll framställt av fårtalg och vatten. Både smaken och doften från fårfetter skrämmer bort viltdjuren från odlingar och planteringar.

Denna naturprodukt är också skonsam mot växter och kan användas inom ekologisk odling. Hela växter behöver inte sprayas utan det räcker med de växtdelar som behöver skyddas.