Trico Garden®
1L konc. mot rådjur

1 liter Trico Garden™ ger hela 5 liter medel!

(2 kundrecensioner)

369 kr

 • Trico Garden är en naturlig och KRAV-märkt produkt som skyddar dina planteringar och prydnadsväxter mot klövvilt såsom rådjur, hjort och älg. Produkten består av vatten och fårfett, vilket fungerar frånstötande på djuren.
 • Trico Garden appliceras smidigt med en Tryckspruta och har en god och långvarig effekt som kan användas under hela växtsäsongen.

I lager

Trico-Garden™-1L-konc.-mot-radjur-1
Trico Garden®
1L konc. mot rådjur

369 kr

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Ofta köpta tillsammans

Trico-Garden™-1L-konc.-mot-radjur-1 + Tryckspruta
Pris för båda: 518 kr

Beskrivning

Så fungerar Trico Garden

Trico Garden är alltså en naturprodukt som baseras på fårfett. Forskning har visat att vissa fetter och fettsyror som finns i fårtalg fungerar frånstötande på olika klövdjur såsom rådjur, hjort och älg. Trico Garden är en produkt som tagits fram som ett resultat av denna forskning. Djuren reagerar både på lukten och smaken och håller sig borta från växterna som har behandlats. De repellerande luktämnena aktiveras både av temperatur och UV-ljus.

Trico Garden är skonsam mot dina växter. Produkten har testats på en mängd olika växter men behandlingen har inte visat att det blivit någon påverkan på plantan. Trico Garden är godkänd för användning i ekologisk och KRAV-odling.

Trico garden har en mycket långvarig effekt och är vattenresistent då den torkat.

Så använder du Trico Garden

TricoGarden kan användas i både professionell odling och i hemträdgårdar. Trico Garden är en vätska som sprutas på växten, vilket gör den väldigt användarvänlig. Produkten ska spädas med vatten enligt rekommendation på förpackningen och sprutas därefter direkt på växten. Späd dock inte produkten om du behandlar skogsplantor. Utrustningen rengörs sedan enkelt med bara diskmedel och vatten.

Plantorna kan behandlas med Trico Garden året runt men låt det gå 4 – 6 veckor mellan varje behandling och utför behandlingar vid högst fyra tillfällen per år. Om du ska behandla fruktträd och bär utför du behandlingen före blomningen. Grönsaksplantor behandlar du innan plantorna har fått fem blad.

Läs instruktionerna på produktens förpackning innan du använder produkten.

Recensioner (2)

2 recensioner av Trico Garden®
1L konc. mot rådjur

  Caroline Ulff Hjorth
  november 26, 2022
  Bra grejer!
  Marianne R Berlin
  oktober 19, 2022
  Fantastisk, håller rådjuren borta. Men jag sprayar mycket oftare än rekommendationen. Ett par gånger i veckan.

Du kanske också gillar …

-13%
-25%