Thermacell

Sommaren är härlig och ännu bättre blir den med bra myggskydd för myggfria sommarkvällar! Från Termacell finns myggskrämmare i flera olika färger, former och storlekar utifrån olika behov till uteplatsen, balkongen, trädgården eller ute i naturen.

Visar alla 5 resultat


Thermacell – Effektiva myggskydd

Motverka myggor enkelt och smidigt med effektiva myggskydd från Thermacell. Produkterna är portabla och ger myggfria zoner där det behövs för att njuta av en fin utedag eller en mysig kväll utomhus.

Köp produkter ur Thermacells sortiment online

Köp Thermacell och andra produkter online hos oss direkt i vår webbutik, för att skydda dig mot myggor. Skapa enkelt en myggfri zon med myggskrämmare från Thermacell som kan användas hemma, i sommarstugan, på campingen, utflykten eller på fisketuren.

Portabla myggskydd utomhus

Thermacell har flera varianter av portabla myggskydd som ger en skyddszon på cirka 20 meter och är perfekt för uteplatsen, verandan eller balkongen. Till apparaterna används ett luktfritt myggmedel som skyddar i 12 timmar.

Välj mellan en bordsmodell eller en modell i greppvänlig design som även kan läggas ner på en yta eller på marken. Bordsmodellen passar lika bra på campingen som hemma och den greppvänliga modellen kan enkelt packas ner i ryggsäcken för fisketuren eller friluftslivet.

Myggskrämmarna är både lukt- och ljudfria och håller enkelt både mygg och knott på avstånd utan att man behöver smörja in huden med myggstift eller något annat myggmedel.

Refill och tillbehör för Thermacell

Köp till refill med myggskyddl till din Thermacell. Det gäller att vara förberedd för att få vara i fred utan mygg.