Myggskrämmare

Att slippa irriterande mygg i sovrummet eller på kvällskvisten när man ska vara på uteplatsen eller altanen är inga problem med en myggskrämmare.

Här i vår webbutik hittar du allt du behöver för att få det myggfritt. Förutom effektiva myggskrämmare har vi även andra myggprodukter som myggskydd och elektriska myggfångare. Med smidiga produkter blir det enkelt att slippa myggen.

Visar alla 9 resultat

-17%
Det ursprungliga priset var: 599 kr.Det nuvarande priset är: 499 kr.
Ny
Ny

Portabla myggskrämmare

Att använda sig av en portabel myggskrämmare är effektivt för att få det myggfritt. Beroende på modell kan man hålla myggen borta inom ett visst avstånd. Perfekt för sovrummet, vardagsrummet, köket eller uteplatsen för att skapa en myggfri zon.

Om man har mycket problem med mygg är det en stor fördel att ha en portabel modell. Då kan man flytta den till det rum där den behövs för stunden. Många modeller kan man även ha utomhus om man exempelvis behöver hålla myggen borta från exempelvis altanen.

Så fungerar en myggskrämmare

Myggskrämmare kan fungera på lite olika sätt beroende på om de kan användas inomhus eller utomhus.

Myggskrämmare med myggmedel

En myggskrämmare som är avsedd att användas utomhus avger ofta ett myggmedel med en doft som myggen avskyr men som är helt luktfri för oss människor. Medlet frigörs med hjälp av värme som gör att medlet avdunstar och skapar på så sätt en myggfri zon.

Myggskrämmare med ljudteknologi

Andra sorters myggskrämmare som kan använda inomhus kan bekämpa både knott och mygg med avancerad ljud-teknologi. Då används ljudvågor i en frekvens med ultraljud som är avskräckande. Det är endast insekterna som hör detta ljud och vi människor samt hundar och katter påverkas inte.

Den här typen av myggskrämmare är både kemikalie- och giftfri och medför därför inga hälsorisker.