Hem / Hem & Städ / Rengöring

Rengöringsmedel

Vill du både få rent samtidigt som du vill göra en insats för miljön har vi produkter för en effektiv och ekologisk städning. I vårt sortiment hittar du riktigt bra produkter från Eco Clean Nordic med naturliga rengöringsmedel som är 100% biologiskt nedbrytbara. Dessa rengöringsmedel innehåller vegetabiliska oljor, sockerbetor, ekologiskt blomvatten och ekologisk Aloe Vera. Produkterna levereras dessutom i flaskor av återvunnen plast.

Välj bland friska, naturliga dofter med 100% naturliga eteriska oljor från speciellt utvalda växter och
blommor.

Visar alla 5 resultat


Diskmedel

När man diskar för hand är det viktigt med ett bra diskmedel som både rengör disken effektivt men som även är skonsam mot händer och natur. Ett ekologiskt och miljövänligt handdiskmedel är bra att använda när du vill diska klimatsmart och få en strålande ren disk.

Tvättmedel

Ta hand om både kläderna, huden och miljön med skonsamma tvättmedel som får din tvätt ren och fräsch. Vi har effektiva och miljövänliga flytande tvättmedel som är extra snälla mot miljön med naturliga dofter som gör att tvätten doftar fräscht utan artificiella doftämnen.

Allrengöring och fönsterputs

Använd en bra allrengöring när du behöver en produkt för all typ av rengöring. Allrengöringsmedel fungerar till den mesta av städningen i hemmet, till både ytor och golv. Genom att använda samma produkt sprider sig en ljuvlig och enhetlig doft över hela hemmet.

Det finns bra ekologiska allrengöringsmedel som är skonsamma men som ändå är effektiva på att ta bort smuts, även de svåraste fläckarna.

Välj att använda en skurhink med ljummet vatten och allrengöring eller använd en smidig färdigblandad sprayflaska för att snabbt spraya på och torka av vid behov. I vårt sortiment finns fönsterputs som innehåller färdigblandad rengöringsmedel som också kan användas till speglar, glasytor, bänkskivor, andra ytor och kakel.

Toalettrengöring

En ren och fräsch toalett är viktigt eftersom det lätt samlas bakterier. Toaletten är det rum som behöver prioriteras om det kommer oväntade gäster. Med en bra toalettrengöring försvinner smuts, bakterier, kalk och missfärgningar snabbt och enkelt.

Väljer man en miljövänlig toalettrengöring kan man med gott samvete städa toaletten varje dag. Då hinner inte toaletten bli så smutsig heller vilket gör att det går ännu snabbare och smidigare att städa.

Naturliga rengöringsprodukter från Eco Clean Nordic

Danska Eco Clean Nordic startades 2012 med visionen att skapa rengöringsprodukter som är effektiva, miljömässigt hållbara och till ett överkomligt pris som passar alla.

Idag har Eco Clean Nordic en komplett serie av prisvärda rengöringsmedel, diskmedel och tvättmedel med ingredienser som är växt- och sockerbaserade samt 100% biologiskt nedbrytbara. Dofterna kommer från naturliga eteriska oljor och ekologiska blomvatten med speciellt utvalda växter och blommor.

Du hittar många av företagets produkter i vårt sortiment.

Investera i bra rengöringsmedel och städredskap

Förutom rengöringsmedel kan man behöva bra städredskap för att få hemmet ordentligt rent. Hos oss hittar du allt som behövs för att göra städningen komplett på ett effektivt och miljövänligt sätt. I vårt sortiment finns olika städmaterial i naturmaterial med skurborstar, bordsborstar, dammvippor och mycket annat.

Glöm inte att använda ett par handskar när du städar eller handdiskar. Huden blir torr och utsätts för många ämnen så för att bibehålla mjuka och återfuktade händer kan handskar vara bra att använda.