MyggA™
Spray 75 ml

109 kr

I lager

Spray 75 ml forpackning
MyggA™
Spray 75 ml

109 kr

  • Snabb leverans: 1-2 dagar
  • Klarna - få först, betala sen
  • 90 dagars öppet köp
  • MyggA Spray är det populäraste myggmedlet i Sverige och ett effektivt skydd mot mygg
  • Sprayas direkt på huden och håller myggen borta i minst 8 timmar

Ofta köpta tillsammans

Spray 75 ml forpackning + MyggA™ Pa Bettet insektsgel 50 ml forpackning
Pris för båda: 188 kr

Du kanske också gillar …

-16%
Beskrivning

Så fungerar MyggA Spray

MyggA spray innehåller ämnet DEET, ett ämne som göra att myggen inte känner lukten av människors svett, och det förhindrar också att du blir stucken. Sprayen är, trots sitt låga innehåll av DEET på bara 9,5%, mycket effektiv för att hålla myggen borta. Sprayen är mer effektiv än både MyggA Stick och MyggA Roll-on, och håller myggen borta i minst åtta timmar.
Sprayen innehåller dessutom växtoljor från bland annat geranium, lavendel och olika sorters rosor, vilket gör att den luktar gott.

Så använder du MyggA Spray

MyggA spray använder du genom att spraya direkt på huden, såsom runt handleder, vader och på halsen. Använd inte sprayen mer än två gånger om dagen. Vid användning av MyggA samtidigt som solkräm, tänk på att applicera MyggA ovanpå solkrämen. Då sprayen försvinner i vatten bör ett nytt lager appliceras efter bad.
Tänk på att använda produkten med försiktighet, särskilt när det används på barn. Produkten ska användas restriktivt på barn mellan 2 år och 12 år, och får inte användas alls på barn under 2 år.
Använd inte heller MyggA på skadad eller irriterad hud och undvik kontakt med ögon och läppar. Kan vara farlig vid förtäring.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.