Stroller

Upptäck Strollers sortiment med effektiva produkter för trädgården och för att få en fin grönska på uteplatsen eller inomhus. Här hittar du gödning för gräsmattan, odlingar, blommor och andra växter men även skydd mot insekter, bladlöss och sniglar.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Stroller – Ett varumärke med lång erfarenhet

Varumärket Stroller har funnits på den nordiska marknaden i över 50 år. De har därför lång erfarenhet i att utveckla effektiva gödselprodukter för gräsmattan, odlingar, växter i trädgården, på uteplatsen och krukväxter inomhus.

Köp produkter ur Strollers sortiment online

Köp Stroller och andra produkter online hos oss direkt i vår webbutik, för att få en grön, slitstark och tät gräsmatta och växter och odlingar som frodas. Förbered inför trädgårdssäsongen med effektiva produkter från Stroller.

Gräsgödsel och mossbekämpning

Gräset behöver gödslas ett par gånger varje säsong för att den ska växa sig tät och fin. Med olika snabbverkande gödselprodukter för gräset får man en grön och frisk gräsmatta.

Det är naturligt att det bildas både mossa och ogräs i gräset. Ofta kan mossa bero på näringsbrist eller sur jord. För gödning och mossbekämpning är det bra att använda sig av gräsgödsel som motverkar mossa i gräsmattan. 

Blomstergödsel

Även blommorna kan behöva gödning för att växa sig vackra och hålla sig välmående. Använd långtidsverkande blomstergödsel med bra näring till rabatter och blomkrukor för att ge blommorna de bästa förutsättningarna.

Flytande växtnäring

Låt även växterna och odlingarna få gödning både inomhus och utomhus med flytande växtnäring. Produkterna innehåller alla viktiga näringsämnen för en optimal tillväxt för både krukväxter inomhus och annat grönt utomhus.

Regelbundet underhåll och gödsling ger friska och välmående växter med grönska, frukter, grönsaker och vackra färgsprakande blommor.

Skydd mot insekter och sniglar

Förutom att få allt grönt att växa på bra behöver de även skyddas mot insekter och skadedjur. Bland sortimentet med Stroller-produkter finns även insektsfällor för bladlöss, flugor och andra insekter samt medel mot mördarsniglar och andra sniglar.