Nordic Red®
Rödceder Malringar 10-pack

Hängs enkelt på galgar

(1 kundrecension)

99 kr

10% rabatt vid köp av 3->

Ringar i naturlig rödceder som avger en behaglig och tilltalande doft samtidigt som de håller objudna gäster borta. Häng ringarna i garderoben på galgarna för att sprida den naturliga fräscha doften.

  • Av 100% rödcederträ Juniperus Virginiana.
  • Väldoftande i garderob och byrålådor.

Endast 6 kvar i lager

rodceder-ringar
Nordic Red®
Rödceder Malringar 10-pack

99 kr

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Ofta köpta tillsammans

rodceder-ringar +
Pris för båda: 298 kr

Beskrivning

Nordic Red® rödcederringar monteras på galgar som hängs upp i garderob eller klädkammare. Träet avger en doft av rödceder som objudna gäster undviker. Därmed skyddas kläderna mot insektsangrepp. 

Så använder du Nordic Red® rödcederringar

1. Städa

Oavsett vilka skadeinsekter som önskas bekämpas bör första steget alltid vara att genomföra en ordentlig städning. Det minskar risken att skadedjuren återkommer samt kan öka effekten av det skydd som rödcederträet skapar. 

2. Trä på rödcederringarna

Rödcederringarna träs på galgen, med kläderna på, och hängs sedan in i garderob eller klädkammare. Beräkna att ungefär en till två ringar behövs per meter garderoben är bred.  

3. Undvik kontakt med textil

Eftersom rödcederringarna monteras på galgen kommer de vara nära plagget utan att träet ligger direkt emot tyget. Men beroende på vad det är för plagg kan ringarna och träet komma i kontakt vilket kan resultera i missfärgningar. Var alltså noga med att de inte har direktkontakt. Vid behov kan ringarna läggas i tunn pappers- eller tygpåse.

4. Återanvänd med rödcederolja

Om rödcederringarna inte längre doftar rödceder kommer insektsskyddet kraftigt minska eller helt utebli. Enklast är då att köpa en flaska rödcederolja och droppa ett par droppar av oljan på ringarna. Låt träet suga upp oljan, i ett dygn, varpå de återigen kan användas med samma effekt som från början. 

Kom ihåg att torka av ringarna med en torr trasa efter att denna behandling. Detta för att ta bort eventuella droppar som annars kan rinna ner på kläderna som hänger på galgen. 

Recensioner (1)

1 recension av Nordic Red®
Rödceder Malringar 10-pack

    Annika G
    mars 17, 2023
    Sprider en behaglig doft

Du kanske också gillar …

-28%
Populär
Populär