Hem / Varumärken / Neudorff

Neudorff

Oavsett om du är professionell trädgårdsmästare eller har trädgården som hobby hittar du bra produkter från Neudorff. De har ett brett utbud av naturliga och miljöanpassade produkter mot insekter och för växter och trädgården med gödning, växtnäring, ogräsmedel och mycket annat.

Visar alla 7 resultat

-25%

Neudorff - Lång erfarenhet med naturliga produkter för trädgården

Neudorff är ett tyskt företag som har mer än 160 års erfarenhet och är specialiserade på att utveckla och tillverka naturliga produkter för trädgård, hem och miljö. De använder råvaror och aktiva substanser från naturen, som snabbt växer upp igen och med minimal inverkan på miljön.

Företaget arbetar aktivt med att spara resurser bland annat genom egen elproduktion med hjälp av vattenkraft, solcellsanläggningar och kraftvärme. Neudorff har fått flera utmärkelser inom miljö och hållbarhet.

Köp produkter ur Neudorffs sortiment online

Köp Neudorff och andra produkter online hos oss direkt i vår webbutik, för att få en frisk och fin trädgård med naturliga produkter. Ta hand om trädgården med skonsamma produkter för människor, djur och miljö med trädgårdsprodukter från Neudorff.

Insektsbekämpning

Håll hemmet och trädgården fritt från skadeinsekter med insektsprodukter av förnyelsebara råvaror och minimal påverkan på miljön. Bekämpa myror, sniglar och annan ohyra för att få friska växter och ett insektsfritt hem.

Gödsel och växtnäring

Här finns kvalitetsprodukter inom gödsel och växtnäring med många miljöanpassade produkter för trädgården.

Ogräs

Håll efter ogräset med effektiva ogräsmedel som är så miljövänligt som möjligt. Allt för en frisk och välmående gräsmatta.