Geting Effekt®
skum 300 ml

249 kr

I lager

Geting Effekt®
skum 300 ml

249 kr

  • Snabb leverans: 1-2 dagar
  • Klarna - få först, betala sen
  • 90 dagars öppet köp

Att använda sig av Geting Effekt skum är snabbt och effektivt mot alla typer av getingar i bon, och kan snabbt komma till rätta även med de mest envisa getingbosättningarna och göra att du sedan i lugn och ro kan avlägsna det eventuella boet utan att riskera att bli stungen.

Ofta köpta tillsammans

+ getingfalla
Pris för båda: 348 kr

Du kanske också gillar …

-69%
-28%
Populär
Beskrivning

Getingar är otrevliga att ha att göra med, oavsett om de är utomhus eller inomhus. Vissa säsonger och områden i landet kan vara mer drabbade än andra. Getingar kan ofta vara påträngande och många är rädda för att bli stungna, något som gör ont och är obehagligt. I en del fall kan det till och med vara farligt för personer med allergi eller för små barn.

Har du ett getingbo i eller i närheten av din bostad kan det därför vara en god idé att bekämpa getingarna på deras hemmaplan. Du ska däremot vara försiktig när du handskas med getingbon för att undvika att bli stucken. Att avlägsna boet kan vara effektivt, men betydligt mer riskabelt än att använda sig av någon form av bekämpningsmedel för ändamålet.

Med hjälp av Geting Effekt skum kan du effektivt täppa till öppningen på getingboet samtidigt som själva getingarna bekämpas med ett naturligt nervgift utvunnet ur krysantemum, pyretrum. Skummet blir vaxliknande när du sprayar det ur munstycket och blir ett effektivt hinder i öppningen av getingboet eller andra hålor och skrymslen där getingarna befinner sig och trivs. Getingarna blir då fångade inne i boet och du behöver bara vänta på den snabba effekten av pyretrumet.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.