Victor

Victor® erbjuder produkter som skyddar mot möss och råttor på ett effektivt och skonsamt sätt. Produkterna är miljövänliga och fria från gifter. Elektriska fällor med eller utan Wifi, klassiska fällor och ultraljuds-skrämmor hjälper dig att hålla gnagare borta från ditt hem. Victor är ett stort varumärke inom skadedjursskydd och erbjuder produkter av hög kvalitet.

Visar alla 2 resultat


För mer än 100 år sedan uppfann Victor® den traditionella klappfällan vilket blev en stor revolution. Allt sedan dess har Victor® fortsatt att utveckla sina kvalitetsprodukter och är världsledande inom skadedjursskydd. När du väljer en produkt från Victor® kan du vara säker på att du får en produkt med bra funktion och av hög kvalitet.

I sortimentet finns elektriska fällor som ger snabb och effektiv bekämpning, Wifi-uppkopplade fällor för det uppkopplade hemmet och enklare klassiska fällor. Som komplement till detta finns även ultraljudsskrämmor som underlättar vid bekämpning av skadedjur på stora ytor. Oavsett vilken miljö som du behöver skydda från gnagare så finns alltså en produkt i sortiment som hjälper dig.

Elektriska fällor

De elektriska fällorna bekämpas möss och råttor på ett effektivt och skonsamt sätt. Med hjälp av en elstöt dödas djuret på några sekunder. Fällan har en sluten design vilket gör att du varken behöver se eller röra det döda djuret.

Wifi-uppkopplade fällor

De elektriska fällorna med Wifi-uppkoppling dödar upp till 50 råttor eller 100 möss på en batteriuppsättning. Med hjälp av Wifi-uppkopplingen kan du övervaka det som sker med hjälp av din mobiltelefon. Du laddar ner gratisappen Victor pest och följer instruktionerna för att enkelt ansluta fällorna. Vid en fångst får du sedan direkt en notis i din telefon och du kan även hålla koll på fällans batterinivå.

Klassiska fällor

Pålitliga klappfällor av hög kvalitet, många kommer i en sluten design vilket gör att du slipper se och röra det döda djuret.

Ultraljudsskrämmor

Ultraljudsskrämmor hindrar effektivt möss och råttor från att etablera sig. Med hjälp av högfrekventa ljud skrämmer de iväg skadedjuren. En bra lösning för stora utrymmen som exempelvis garage, källare och vindar.