Hem / Varumärken / MyggA

MyggA

Slipp jobbiga mygg, knott och fästingar när du ska vistas utomhus. Genom att applicera någon av produkterna ur sortimentet från MyggA håller du effektivt borta myggen, för att minska risken att bli stucken. Välj mellan spray, stick eller roll-on i smidiga förpackningar som också är enkla att ha med på utomlandsresan till tropiska eller subtropiska områden.

Visar alla 5 resultat


MyggA – Varumärke med populärt och effektivt myggmedel

MyggA är ett riktigt populärt varumärke och är Sveriges med köpta myggmedel.

MyggA och FästinG är en serie med effektiva insektsmedel som motverkar mygg, fästingar, knott och andra stickande insekter. Produkterna finns i flera varianter som spray, stick och roll-on.

Produkterna innehåller olika halter av DEET och rekommenderas därför för olika åldrar. Därutöver är det oftast efter tycke och smak som avgör vilken typ av lösning man föredrar.

Historia

Varumärket ägs och utvecklas av företaget Midsona som är ledande i Norden inom ekologisk och plantbaserad mat, hälsolivsmedel och konsumenthälsa.

Omega Pharma i Tyskland är ett av de världsledande företagen inom läkemedel och är det företag som tillverkar både MyggA, FästinG och MyggA På Bettet Insektsgel.

2017 köpte Omega Pharma upp Jaico R.D.P. 2017 och tillverkar därmed även andra avskräckande medel mot mygg och andra insekter.

Köp produkter ur MyggAs sortiment online

Köp MyggA och andra produkter online hos oss direkt i vår webbutik, för att slippa bli stucken av myggor och fästingar. Njut av en fin dag och kväll utomhus med myggmedel från MyggA.

MyggA Spray

Det här är ett riktigt populärt myggmedel i sprayform som håller myggen borta som minst i 8 timmar. MyggA Spray innehåller ämnet DEET, vilket får myggen att inte känna människors svettdoft. Det i sin tur minskar risken för att bli stucken.

Det här är den mest effektiva produkten i sortimentet och sprayas direkt på huden på utsatta ställen.

MyggA Stick

Produkten MyggA Stick är mer lämpad för mindre hudytor eftersom ett stick tar lite längre tid att applicera än en spray. Denna produkt är naturlig med skonsamma ingredienser, bland annat från växtoljor.

MyggA Roll-on

Denna roll-on kan användas på hud och kläder för att skydda mot mygg och fästingar. Medlet i   MyggA Roll-on är skonsamt och har ett helt naturligt innehåll.

MyggA FästinG

MyggA FästinG är en växtbaserad spray som ger effektivt skydd i 6 timmar mot mygg och fästing.