Hem / Varumärken / Raid®

Raid

Om du har problem myror, getingar och andra insekter finns riktigt effektiva insektsprodukter som Raid. Med olika sprayer och pulver kan du enkelt och smidigt bekämpa insekter med direktverkande och långtidsverkande medel.

Visar alla 3 resultat

-26%
Värdepaket
Det ursprungliga priset var: 536 kr.Det nuvarande priset är: 399 kr.
-14%
Det ursprungliga priset var: 173 kr.Det nuvarande priset är: 149 kr.

Raid – Effektiva insektsmedel

Raid är ett varumärke som erbjuder en hel serie med effektiva insektsmedel mot olika insekter. Sprayerna och pulvren ger snabb effekt samtidigt som de skapar ett långsiktigt skydd.

Köp produkter ur Raids sortiment online

Köp Raid och andra produkter online hos oss direkt i vår webbutik, för att enkelt bli av med insekter. Få ett hem fritt från insekter med produkter från Raid.

Raid Insektsspray

Ett insektsmedel med direktverkande effekt som dödar insekterna snabbt är Raid Insektsspray. Den går att använda både inomhus och utomhus mot mygg, getingar, flugor, myror och andra insekter.

Myrspray

Det här är en spray som speciellt är framtagen mot myror men som också fungerar för andra krypande insekter som exempelvis silverfisk och spindlar. Myrsprayen är både direktverkande och långtidsverkande och kan med fördel sprayas på där insekter brukar förekomma.

Myrpulver

Ett myrpulver är bra att använda för bekämpning av myror utomhus. Det är en produkt som är perfekt att strö ut i rabatter, på stengångar, altaner och på hela myrbon.

Getingspray

Raid har även tagit fram en särskild spray mot getingar men som också fungerar för andra flygande insekter som mygg och flugor.