Säkerhet och Sekretess

Du kan alltid känna dig trygg när du handlar hos oss. Vi arbetar med de ledande leverantörerna av betalsystem för näthandel och behandlar alla personuppgifter konfidentiellt.

Betalningssäkerhet

När du handlar på Skadedjursbutiken.se erbjuder vi en säker betalning i samarbete med Qliro. Vi hanterar aldrig dina kortuppgifter.

Qliro

I Sverige erbjuder vi Qliro som betalningssätt. Qliro i sin tur erbjuder flera olika alternativ för dig som kund att genomföra din betalning. Qliro presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Qliro utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Qliro påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. När du har identifierats uppvisar Qliro vilka alternativ som är tillgängliga för just dig.

Dina personuppgifter

Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part (om det inte krävs i samband med ditt köp). Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna hantera din beställning. Vi dokumenterar dessutom viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss via vår kundtjänst.

Om du inte vill ha våra nyhetsbreven längre kan du enkelt avregistrera dig via avregistreringslänken i slutet av nyhetsbrevet eller kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp.

 

Ge oss feedback!

För att vi ska kunna erbjuda dig och våra andra kunder den bästa shoppingupplevelsen vill vi gärna veta hur du upplever oss, och vad vi kan förbättra. Skicka gärna din feedback och förslag till förbättring genom vår kundtjänst.