Hem / Varumärken / Aries

Aries®

Fånga enkelt bananflugor eller skadedjur som silverfisk, mal och kackerlacka med effektiva och enkla fällor som lockar till sig djuren. Vi säljer både enstaka fällor och i storpack. Komplettera med lavendelpåsar i förebyggande syfte, med dofter som skadedjuren verkligen avskyr.

Populära just nu

-25%
Storpack
Det ursprungliga priset var: 599 kr.Det nuvarande priset är: 449 kr.
-18%
Storpack
Det ursprungliga priset var: 549 kr.Det nuvarande priset är: 449 kr.
-20%
Storpack
Det ursprungliga priset var: 499 kr.Det nuvarande priset är: 399 kr.
-33%
Det ursprungliga priset var: 449 kr.Det nuvarande priset är: 299 kr.

Visar alla 11 resultat

-25%
Det ursprungliga priset var: 199 kr.Det nuvarande priset är: 149 kr.
-18%
Storpack
Det ursprungliga priset var: 549 kr.Det nuvarande priset är: 449 kr.
-20%
Storpack
Det ursprungliga priset var: 499 kr.Det nuvarande priset är: 399 kr.
Populär
199 kr
-25%
Storpack
Det ursprungliga priset var: 599 kr.Det nuvarande priset är: 449 kr.
-35%
Det ursprungliga priset var: 229 kr.Det nuvarande priset är: 149 kr.
-35%
Populär
Det ursprungliga priset var: 537 kr.Det nuvarande priset är: 349 kr.

Aries – Effektiva produkter för skadedjursbekämpning

ARIES Umweltprodukte® grundades 1988 i Bremen av Klaus-Dieter Szczesny och Catherine Szczesny. Varumärket erbjuder ett brett utbud av användbara och beprövade, ekologiska produkter för skadedjursbekämpning. Aries utökas kontinuerligt med miljöprodukter tillverkade av utvalda råvaror utan kemiska tillsatser.

Köp produkter ur Aries sortiment online

Köp Aries och andra produkter online hos oss direkt i vår webbutik, för att bli kvitt skadedjuren med olika slags fällor som är giftfria. Njut av ett hem utan bananflugor, silverfiskar, mal och kackerlackor.

Silverfiskfällor

Bekämpa silverfiskar effektivt med luktfria och giftfria silverfiskfällor som lockar till sig insekterna genom utsöndring av feromoner. Fällorna fungerar även bra till bekämpning av kackerlackor och andra små krypande insekter.

Matmalsfällor och andra malfällor

Det finns också effektiva matmalsfällor och andra sorters malfällor som även dem utsöndrar feromoner. Med dessa fällor går det enkelt att locka mal, klädesmal och pälsmal så att kläder och textilier får vara i fred.

Kackerlacksfällor

Kackerlackor vill man snabbt bli av med om man har oturen att få problem med dessa skadedjur. Genom att placera ut kackerlacksfällor går det smidigt och enkelt att bekämpa och förebygga angrepp.

Bananflugefällor

Slipp de små bananflugorna med en smidig bananflugefälla som lockar till sig djuren med ett färdigblandat lockmedel. Fällan har en tratt för att flugorna inte ska hitta ut igen.

Lavendelpåsar med avskräckande doft mot skadedjur

Använd små fina lavendelpåsar fyllda med torkad lavendel för att sprida väldoft och för att avskräcka skadedjur som silverfisk, mal och pälsänger. Lavendel har en hög koncentration av kamfer som insekterna avskyr.

Storpack insektsfällor och lavendelpåsar

Det finns också storpack med både lavendelpåsar och olika slags insektsfällor för silverfisk, mal, matmal och kackerlacka. Perfekt för att ta ett ordentligt tag för att utrota skadedjuren och för att vara redo ifall inte alla fastande i första omgången.