Nordic Red®
Galge rödceder

79 kr

10% rabatt vid köp av 3->

  • Av 100% rödcederträ Juniperus Virginiana.
  • Väldoftande i klädkammare och garderob.
  • Hygieniskt skydd mot flertalet skadedjur.

I lager

Nordic Red®
Galge rödceder

79 kr

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Ofta köpta tillsammans

+ rodceder-ringar +
Pris för alla tre: 377 kr

Beskrivning

Galge av rödcederträ avger en behaglig och tilltalande doft samtidigt som den håller mal, silverfiskar och andra skadedjur borta. Galgen som är i klassisk design används precis som en vanlig galge och tar därmed inte någon extra plats. Genom att använda dig av rödceder som doftsättare får du en doft som är helt naturlig och miljövänlig.

Så fungerar Galgen

Galgen är tillverkad av amerikansk rödceder som sprider en härlig doft som är väldigt tilltalande för oss människor. Med hjälp av galgen får dina kläder en svag angenäm doft samtidigt som skadedjur hålls borta från dina kläder. Dessutom hjälper den till att fräscha upp och sprida doft i din garderob eller klädkammare.

Träet i galgen är gjord av 100 % rödceder från Juniperus Virginiana. Rödceder är en ren naturprodukt och därför också miljövänlig. Med hjälp av denna galge kan du alltså doftsätta både din kostym och din garderob på ett helt naturligt och giftfritt sätt.

Galgen kan dessutom återanvändas många gånger och du kommer därför kunna ha användning av den under många år. Detta ger dig en mycket hållbar produkt med hänsyn till miljön.

Så här gör du

Du använder galgen precis som en vanlig galge. Du hänger helt enkelt upp din kostym på den och placerar den i din garderob eller klädkammare. Därefter kommer den att sprida en fräsch väldoft både till din kostym och det utrymme där den är placerad.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också gillar …

-28%
Populär
-18%
Värdepaket
449 kr