Swissinno®
SuperCat Pro Musfälla 2st

99 kr

Den effektiva musfällan Pro Supercat gör att du snabbt och enkelt fångar möss. Den nya patenterade utlösningsmekanismen med lättavlåsningssystem förhindrar misstag. Den är särskilt utvecklad för att förkorta processen vilket gör att musen dör snabbt och slipper lida.

  • Mycket effektiv fälla med kraftfull hammarfunktion som dödar musen snabbt

I lager

SuperCat Pro Musfalla 2st produkt
Swissinno®
SuperCat Pro Musfälla 2st

99 kr

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Ofta köpta tillsammans

SuperCat Pro Musfalla 2st produkt + Ultrasonic Mus & Rattskramma Mini 15 kvm produkt + Ersattningsbete Musfalla 6x forpackning
Pris för alla tre: 487 kr

Beskrivning

Förhindrar fel vid fångst

Så fungerar Swissinno® Musfällan Pro Supercat

Pro Supercat från Swissinno är en avancerad musfälla som mycket effektivt fångar och dödar möss. Den innovativa designen med det patenterade Easy Catch systemet hindrar musen från att utlösa fällan av misstag. Istället kan fällan endast utlösas när musen är i den perfekta positionen. Det gör att musen dör snabbt och slipper lida. Fällans kraftfulla spärrverkan gör att processen är mycket effektiv. Fällan är utrustad med ett naturligt bete utan farliga kemikalier.

Så här gör du med Swissinno® Musfällan Pro Supercat

Det är väldigt enkelt att använda den här musfällan.
1. Tryck ned spaken för att avlägsna skyddshöljet från betet. Om inte skyddshöljet tas bort kan inte fällan låsa sig automatiskt.
2. Placera den riggade fällan mot en vägg. Den öppna änden ska vara i sidled mot väggen.
3. Håll upp fällan och tryck på spaken för att ta bort döda musen. Du behöver inte röra musen för att avlägsna den från fällan.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också gillar …

-12%