Pestis®
Levandefångst Musfälla

99 kr

10% rabatt vid köp av 3->

  • Fånga möss levande
  • Både inomhus och utomhus
  • Säker för barn och husdjur

I lager

Pestis™ Levandefångst Musfälla
Pestis®
Levandefångst Musfälla

99 kr

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Beskrivning

Pestis musfälla för levandefångst används för att fånga in och avlägsna möss från exempelvis bostadshus. När mössen har fångats kan de släppas ut långt från hemmet utan att de skadats vid fångsttillfället. 

Så använder du Pestis musfälla för levandefångst

  1. Ladda med lockbete

Pestis musfälla består av ett rör där ena änden har en vickbar lucka och andra änden kan öppnas för tömning eller för att lägga i bete. Börja med att lägga in bete i röret. Använd gärna lite kladdigt bete som därmed inte glider omkring. Målet är att hela musen ska komma in i röret så att luckan bakom kan gå igen. 

Ser enbart på bild och gissar att det är så den fungerar

Det är en fördel att ha på sig handskar när fällan hanteras. Detta för att inte lämna mänsklig doft som kan avskräcka mössen från att komma nära fällan. 

      2. Placera ut

Fällan kan användas utomhus eller inomhus. Ställ den där tecken finns på att mössen brukar röra sig under nätterna. Generellt är det bra att ställa ut flera musfällor samtidigt, i olika delar av rummet. Uppnås ingen fångst kan fällan flyttas efter ett par dagar. 

      3. Töm och återanvänd

Vid tömning öppnas ena änden på röret och musen kan hällas ut. Därmed behöver musen aldrig vidröras. Lägg in nytt bete och ställ åter ut fällan. 

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också gillar …

-14%
Populär
429 kr