Redecker™
Malkulor rödceder 10-pack

(1 kundrecension)

89 kr

10% rabatt vid köp av 3~
5% rabatt vid köp av 2

Malkulorna i naturlig rödceder som avger en behaglig och tilltalande doft samtidigt som de håller mal, silverfiskar, pälsängrar och andra skadedjur borta. Placera kulorna i garderober, byrålådor och andra skrymslen för att sprida den naturliga fräscha doften.

  • Av 100% rödcederträ Juniperus Virginiana.
  • Väldoftande i garderob och byrålådor.

Slut i lager

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Beskrivning

Så fungerar malkulorna:

Malkulorna som kommer i 10-pack är tillverkade av amerikansk rödceder som sprider en härlig doft. Doften från rödceder är väldigt tilltalande för oss människor och kan därför användas på olika ställen i ditt hem för att skapa en behaglig och väldoftande miljö. Med hjälp av dessa kulor kan du på ett enkelt sätt sprida den härliga doften och fräscha upp exempelvis garderoben, klädkammaren eller byrålådan.

Kulorna består av 100 % rödceder från Juniperus Virginiana. Rödceder är en ren naturprodukt och därför också miljövänlig. Med hjälp av dessa kulor kan du alltså doftsätta ditt hem på ett helt naturligt och giftfritt sätt.

Rödcederkulorna kan dessutom återanvändas många gånger och du kommer därför kunna använda dessa under många år. Detta ger dig en mycket hållbar produkt med hänsyn till miljön.

Så här gör du:

Placera ut malkulorna i de olika utrymmen där du vill sprida doften. 2-5 kulor kan vara lämpligt för en garderob medan 1-2 kulor kan vara tillräckligt för en byrålåda.

Rödcederkulorna kan även fungera som dekorativa inslag i ditt hem samtidigt som de sprider väldoft. Placera exempelvis ett par stycken i en skål eller på ett fat.

Tänk på att inte placera rödcederträ direkt mot ljusa kläder utan att skydda dem med papper eftersom den naturliga rödcederoljan kan orsaka fläckar.

Recensioner (1)

1 recension av Redecker™
Malkulor rödceder 10-pack

    Annika L
    januari 28, 2020
    Doftar gott, kan inte säga något annat.

Du kanske också gillar …

-28%
Populär
-11%
Värdepaket
399 kr
Populär
199 kr