Katt & Viltfritt™
KV 300

909 kr

Utgått – bästa alternativet

Klicka här


• Håller katter och hundar borta från din trädgård, helt utan användning av gifter.
• Batteridriven och med inbyggd rörelsesensor bevakar den en yta på upp till 12 meter framför inkräktaren. För större bevakningsyta kan flera enheter kombineras.

I lager

Katt & Viltfritt KV 300 produkt
Katt & Viltfritt™
KV 300

909 kr

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Ofta köpta tillsammans

Katt & Viltfritt KV 300 produkt + lavendelpase
Pris för båda: 1,058 kr

Beskrivning

Så fungerar Katt & Hundfritt

Med hjälp av skiftande ljudfrekvenser kan du hålla din trädgård eller annat önskat utrymme fri från inkräktande katter och hundar. De högfrekventa ljud som avges i den inbyggda högtalaren i [https://www.silverline.se/produkt/katt-hundfritt-200/] är inte hörbara för människor, men skapar en miljö som inte är dräglig att befinna sig i för hundar och katter. Med ett varierat ljudtryck skapas stress hos katter och hundar, och de kommer genast att söka sig någon annanstans. Den inbyggda rörelsesensorn känner av ett djur upp till 12 meter framför enheten, och då aktiveras högtalaren som ger ifrån sig störande ljud.

Så här gör du med Katt & Hundfritt

Du placerar ut en enhet på önskad plats i trädgården eller annat utrymme, och tack vare att den är batteridriven är den klar att användas direkt. Flera enheter kan kombineras för att skapa ett större täckningsområde om så önskas. En enhet klarar av att täcka en area av 200 kvadratmeter, beroende på terräng.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också gillar …

-18%
Värdepaket
449 kr