Storpack
3 st Mottlock® Matmalsfälla 3-pack

349 kr

  • Storpack som innehåller 3 stycken 3-pack av Mottlock Mott- och Malfälla. Hållbarhet är ca. 8 veckor och storpacket innehåller därmed blad för hela 1,5 år till en fälla.
  • Fångar malar, malfjärilar, pälsängrar och klädesmal med feromoner. Gift- och luktfria blad som kan användas överallt i ditt hem och reducerar samt förebygger skadedjuren.

 

I lager

Storpack 3 st Mottlock® Matmalsfalla 3-pack forpackningar
Storpack
3 st Mottlock® Matmalsfälla 3-pack

349 kr

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Ofta köpta tillsammans

Storpack 3 st Mottlock® Matmalsfalla 3-pack forpackningar + värdepaket rödceder + olja (hängande block)
Pris för båda: 798 kr

Beskrivning

Så fungerar Mottlock® Malfälla:

Feromoner som liknar de som utsöndras av malhonor avges från fällan som i sin tur lockar till sig hanar. Hanarna kryper in i fällan för att hitta honan men väl där inne så fastnar de på den klistriga ytan av fällan. Mottlock® Malfälla reducerar därmed malpopulationen hemma hos dig genom att minska andelen hanar som honorna kan fortplanta sig med. Det fungerar på malar, malfjärilar, pälsängrar och klädesmal.

Så här gör du med malfällan:

Placera den öppnade fällan där det finns mal eller där de misstänks förekomma, sätt dock ej fällan i ställen med drag. Efter aktivering av fällan så verkar den i ca. 8 veckor genom att attrahera och fånga hanar och minskar därmed malarnas fortplantningsmöjligheter. Eftersom fällan är helt gift- och luktfri så kan den placeras bland kläder och textiler. Nämningsvärt är att Mottlock® Malfälla rekommenderas av den tyska Ekologi-tidningen ”Ökotest”.

Produktklassificering: Indikation-/monitoringsfälla.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.