Trico Garden™
250 ml konc. mot rådjur

(1 kundrecension)

259 kr

Endast 12 kvar i lager

trico garden 250ml
Trico Garden™
250 ml konc. mot rådjur

259 kr

 • Snabb leverans: 1-2 dagar
 • Klarna - få först, betala sen
 • 90 dagars öppet köp
 • Trico Garden är ett naturligt, miljövänligt medel som förser växter med ett effektivt och långverkande skydd från rådjur.
 • Spruta medlet med Tryckspruta på växterna – det skrämmer bort mot klövvilt såsom rådjur, hjort och älg från din trädgård!

Ofta köpta tillsammans

trico garden 250ml + tricogarden_bottle
Pris för båda: 428 kr

Du kanske också gillar …

-12%
Värdepaket
359 kr
Recensioner (1)

1 recension av Trico Garden™
250 ml konc. mot rådjur

  Mattias
  september 7, 2022
  Effektivt och enkelt att använda!
Beskrivning

Om Trico Garden

Trico Gardens viltskydd mot rådjur är ett perfekt alternativ för att skydda dina växter mot vilt och fungerar på rådjur såväl som andra klövdjur. Produkten är ett koncentrat baserat på fårfett och vatten vilket gör det till en både miljövänlig och naturlig produkt för din trädgård.

Produkten består av fårtalg som är utspätt med vatten. Fetterna och fettsyrorna i fårtalgen bildar en frånstötande doft och smak som rådjur reagerar på och undviker. Enligt forskning kommer växtens egna tillväxt inte att påverkas av Trico Gardens viltskydd mot rådjur och på så sätt får dina växter ett långverkande, effektivt skydd samtidigt som de behåller god kvalitet och form.

Så fungerar Trico Garden – mot rådjur

Produkten är väldigt lätt att använda och ska sprutas på växterna som ska skyddas från rådjur och därefter torka i 2-3 h. För bästa skydd bör du undvika att behandla växterna vid oväder som exempelvis regn eller dimma. När medlet torkat bildar det ett vattenresistent skydd. Fruktträd, bär och grönsaksplantor ska behandlas innan blomning respektive vid tidigt stadium av tillväxt. Du kan applicera medlet året runt och för ett långverkande skydd rekommenderas högst fyra gånger om året med ca 4-6 veckor mellan varje behandling. Beställ produkten idag för att bli kvitt rådjur som betar på dina växter!