Storpack
3 st Pestis® Vägglössfälla Sängben Svart 4-pack

Det ursprungliga priset var: 597 kr.Det nuvarande priset är: 549 kr.

  • Helt giftfri
  • Placeras exempelvis under säng- eller soffben. Passar de flesta storlekar på ben.
  • En vägglössfälla som hjälper dig att upptäcka förekomst av vägglöss, att förebygga dem samt hindra att de sprider sig.

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, Swish eller Fri Faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Ofta köpta tillsammans

Storpack 3 st Pestis® Vägglössfälla Sängben Svart 4-pack + myrnix kiselgur + puderspridare
Pris för alla tre: 907 kr

Beskrivning

Så fungerar Pestis™ Vägglössfälla

Vägglössfällan underlättar för dig när du vill kunna upptäcka förekomst av vägglöss och förhindra att de sprider sig. Fällan är designad för att placeras under olika typer av möbelben såsom säng- och soffben. När vägglössen hamnar i fällan kan de inte ta sig ut utan blir kvar i fällan. Detta beror på att fällan är försedd med en blank och hal yta som vägglössen inte kan klättra uppför. Vägglössen som är på väg till sängen eller soffan fastnar i den yttre behållaren medan vägglös som är på väg ner fastnar i den inre behållaren. I båda fallen blir de fast i fällan. Fällans utsida är försedd med vitt papper som underlättar för vägglössen att ta sig in i fällan.

Så rengör du Pestis™ Vägglössfälla

Börja med att tömma fällan från vägglöss, smuts och damm i toaletten. Tvätta sedan fällan med en mild tvål och ljummet vatten. Torka fällan torr med hjälp av en pappersnäsduk. Var noga med att sedan lägga näsduken i en plastpåse som du knyter igen och kastar i soporna.

Om man vill kan man tillföra talk på insidan av fällan efter tvätten. Det suger nämligen upp vägglösens spillning vilket sedan gör rengöringen lättare.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också gillar …

Storpack 3 st Pestis® Vägglössfälla Sängben Svart 4-pack
Storpack
3 st Pestis® Vägglössfälla Sängben Svart 4-pack