Silverline®
Mus & Råttfritt™ MR50

489 kr

  • Håller effektivt möss och råttor borta från ditt hem på ett hygieniskt och giftfritt sätt med hjälp av en unik ljudteknologi.
  • Ansluts enkelt direkt till vägguttaget och verkar sedan dygnet runt och täcker en öppen yta om 50 kvm.

Slut i lager

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Beskrivning

Så fungerar Silverline Mus & Råttfritt

Mus & Råttfritt sänder ut det unika ultraljudet A-Guard som är anpassat för att skrämma bort möss och råttor. Ljudet upplevs störande för djuren vilket gör att de undviker det aktuella området. A-Guard stör nämligen mössens och råttornas naturliga sätt att bete sig och kommunicera vilket skapar en odräglig miljö för djuren.

Ultraljudet är ofarligt för människor och husdjur såsom katter, hundar, fåglar och fiskar och skapar inte heller resistens hos de avsedda djuren. Däremot kan ljudet upplevas störande för andra gnagare såsom, kaniner, marsvin och hamstras och därför bör dessa djur inte vistas i samma eller angränsade rum. Produkten har ingen påverkan på annan elektrisk utrustning.

Produkten placeras i vägguttaget i det utrymme du vill skydda och verkar sedan direkt och dygnet runt. Produkten täcker en öppen yta upp till 50 kvm. För komplicerade ytor där ljudvågor inte rör sig obehindrat kan fler enheter krävas.

Så använder du Silverline Mus & Råttfritt

Läs noga igenom bruksanvisningen innan du använder produkten.

Enheterna är mycket enkla att använda och efter anslutning verkar de dygnet runt och året om. Placera enheten i ett vägguttag i det utrymme där möss eller råttor brukar befinna sig. Eftersom det handlar om ultraljud så kan inte ljudet tränga igenom väggar och möbler, därför bör enheten placeras så fritt som möjligt för att ge den bästa möjliga spridningen av ljudvågorna. Tänk även på att gardiner och andra textilier kan dämpa ljudet.

Den gröna lysdioden visar att A-Guard är i funktion.

För att uppnå maximal effekt av produkten kan den med fördel kombineras med elektroniska fällor eller slagfällor.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också gillar …

-12%
-18%
Värdepaket
449 kr
-28%