Nordic Red®
Rödceder Blomringar 10-pack

Hängs enkelt på galgar

129 kr

10% rabatt vid köp av 3->

Blomringar i naturlig rödceder som avger en behaglig och tilltalande doft samtidigt som de håller objudna gäster borta. Häng ringarna i garderoben på galgarna för att sprida den naturliga fräscha doften.

  • Av 100% rödcederträ Juniperus Virginiana.
  • Väldoftande i garderob och byrålådor.

I lager

rodceder-blomring
Nordic Red®
Rödceder Blomringar 10-pack

129 kr

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Ofta köpta tillsammans

rodceder-blomring + värdepaket rödceder + olja (hängande block)
Pris för båda: 578 kr

Beskrivning

Rödcederträ i form av blomringar används för att skapa skydd mot objudna gäster. Oljan i träet avger en mjuk doft som insekterna undviker. Blomringarna kan exempelvis hängas i garderober eller läggas i byrålådor. 

Så använder du rödceder blomringar

1. Placera ut

Lägg träringarna på platser som önskas skyddas mot skadeinsekterna. Ringarna kan exempelvis läggas i klädlådor eller hängas i garderober. Har det varit insektsangrepp bör först städning ske av utrymmet. 

2. Undvik direktkontakt

Rödcederträ avger en doft, via den olja som finns i träet. Oljan kan även färga av sig om träet ligger direkt emot tapet, textilier eller liknande. För att skydda kläder kan ringarna läggas i en tunn nätpåse eller öppen papperspåse. 

3. Om träet torkar

Träet kommer succesivt att torka ut vilket innebär att oljan avger mindre doft. Känns ingen tydlig rödcederdoft minskas även effekten av insektsbekämpningen. Hur länge det tar beror bland annat på luftfuktighet, hur ringarna hanteras m.m. 

Återanvänd blomringarna genom att köpa koncentrerad rödcederolja och droppa rödceder på varje sida av ringen. Låt oljan sugas in i träet ordentligt och torka av med torr trasa efter ca ett dygn. Nu kan de återigen användas med samma effekt som tidigare. 

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också gillar …

-18%
Värdepaket
449 kr
-28%
Populär
-30%
Värdepaket
-9%
Populär
-23%
Värdepaket
499 kr