Nordic Red® Rödceder Kuber
Jutepåse 24-pack

129 kr

10% rabatt vid köp av 3->

Kuber i naturlig rödceder som avger en behaglig och tilltalande doft samtidigt som de håller objudna gäster borta. Placera kulorna i garderober, byrålådor och andra skrymslen för att sprida den naturliga fräscha doften.

  • Av 100% rödcederträ Juniperus Virginiana.
  • Väldoftande i garderob och byrålådor.

Endast 18 kvar i lager

Nordic Red® Rödceder Kuber
Jutepåse 24-pack

129 kr

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Ofta köpta tillsammans

+
Pris för båda: 328 kr

Beskrivning

Rödceder kuber används för att skapa ett effektivt skydd mot objudna gäster. Lägg bollarna i exempelvis byrålådor eller klädkammare. 

Så använder du Rödceder Kuberna

1. Rengör 

Börja med att dammsuga och våttorka lådor, garderob och andra platser där rödceder kuberna sedan förväntas användas.

2. Lägg ut kuberna

Kuberna är tillverkade av rödcederträ och avger en mjuk doft av rödceder. Doften är avskräckande för insekter så som mal och silverfisk vilket innebär att kuberna användas för att skydda exempelvis kläder mot dessa insekter. Placera en till två kuber per byrålåda eller flera kuber utspridda över en klädkammare. 

OBS – Rödcederträ kan skapa missfärgningar på tyg och tapeter om de ligger direkt emot. Se därför till att bollarna ligger i en öppen burk, tunn tygpåse eller papperspåse. 

3. Återanvänd med rödcederolja

Det är rödcederoljan i träet som avger den doft som mal och pälsänger undviker. Skulle doften kraftigt avta kan därmed även den skyddande effekten avta. 

Köp i så fall koncentrerad rödcederolja som sprayas eller droppas på bollarna. Låt oljan sugas upp av träet över natten och torka sedan av med torr trasa. Nu kan rödcederbollarna återigen användas på samma sätt som tidigare. 

4. Kombinera med malfällor

Rödceder används för att skapa ett skydd mot mal och silverfisk. Insekterna undviker doften och söker sig därmed till andra platser. Önskas insekterna istället fångas ska klisterfällor användas. Insekterna lockas till fällan, av doft, och fastnar på klisterarket. Då fällor och rödceder har olika effekt bör de alltså inte användas på exakt samma plats.

Se exempelvis:

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också gillar …

-28%
Populär
Populär