Redecker™
Doftblock rödceder 5-pack

Långvarigt skydd vid exempelvis klädesförvaring

(4 kundrecensioner)

99 kr

10% rabatt vid köp av 3->

 • 100% rödcederträ Juniperus Virginiana.
 • Väldoftande i byrålådor eller garderob.

Endast 28 kvar i lager

Redecker™ Doftblock rodceder 5-pack ny forpackning
Redecker™
Doftblock rödceder 5-pack

99 kr

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Ofta köpta tillsammans

Redecker™ Doftblock rodceder 5-pack ny forpackning + Mottlock® Malfalla forpackning + värdepaket rödceder + pestis silverfiskfalla +
Pris för alla: 995 kr

Beskrivning

Naturliga doftblock i rödcederträ som avger en behaglig och tilltalande doft samtidigt som de håller mal och andra skadedjur borta. Placera doftblocken i garderob, byrålådor, skafferi och andra utrymmen för att sprida den naturliga doften.

Så fungerar doftblocken:

Doftblocken som kommer i 5-pack är tillverkade av amerikansk rödceder som sprider en härlig doft. Doften från rödceder är väldigt tilltalande för oss människor och kan därför användas på olika ställen i ditt hem för att skapa en behaglig och väldoftande miljö. Med hjälp av dessa doftblock kan du på ett enkelt sätt sprida den härliga doften och fräscha upp exempelvis garderoben, skafferiet eller byrålådorna.

Doftblocken består av 100 % rödceder Juniperus Virginiana. Rödceder är en ren naturprodukt som du kan doftsätta ditt hem på ett helt naturligt och giftfritt sätt.

Doftblocken kan återanvändas många gånger och du kommer därför kunna använda dessa under många år. Detta ger dig en mycket hållbar produkt med hänsyn till miljön.

Så här gör du:

Placera ut doftblocken i de olika utrymmen där du vill sprida doften såsom i garderoben, byrålådan eller skafferiet. Dessa doftblock är också perfekta att använda i exempelvis en låda eller vacuumpåse där du säsongsförvarar kläder. 1-3 block kan vara lämpligt för en garderob medan 1-2 block kan räcka för en låda.

Tänk på att inte placera rödcederträ direkt mot ljusa kläder utan att skydda dem med papper eftersom den naturliga rödcederoljan kan orsaka fläckar.

Recensioner (4)

4 recensioner av Redecker™
Doftblock rödceder 5-pack

  Eva Gustafsson
  januari 24, 2023
  Enkla att använda och doftar länge (o sen kan man bara sandpappra litet eller droppa lite olja på). Doftar gott och effektiva mot allsköns kvalster.
  Jessica
  september 21, 2021
  Har fungerat toppen mot silverfisk för mig!
  Ella
  september 13, 2019
  Brukar bl.a köpa denna i present till folk. De ser alltid konstigt på mig först, sedan kommer tacken :).
  Hanna
  oktober 8, 2017
  Snabb leverans, produkten var framme hos mig efter en dag. Fick det jag beställde och kundtjänsten var välfungerande och hjälpsam.

Du kanske också gillar …

-11%
Värdepaket
399 kr
Populär
199 kr