MotFluga™
Insektsnät dörr 2x75x250cm

99 kr

10% rabatt vid köp av 3~
5% rabatt vid köp av 2

  • Ett finmaskigt insektsnät i polyester som kan anpassas till olika storlekar på dörrar och som enkelt fästs med självhäftande kardborreband. Färgen är antracitgrå.
  • Med hjälp av Insektsnät MotFluga Dörr kan du hålla dörren öppen under varma sommardagar och -nätter utan att behöva oroa dig för att få in insekter som flugor eller myggor. Insektsnätet är i antracitgrått vilket möjliggör för solljus att släppas igenom nätet.

I lager

Insektsnat dorr forpackning
MotFluga™
Insektsnät dörr 2x75x250cm

99 kr

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Ofta köpta tillsammans

Insektsnat dorr forpackning + Kvitt® Insektsspray GetingFluga 300ml produkt
Pris för båda: 238 kr

Beskrivning

Så fungerar Insektsnät MotFluga Dörr

Under sommaren kan det vara skönt att hålla dörrar öppna för att få in frisk luft och solljus, men att få in flygande insekter som flugor och myggor är mindre trevligt. Med Insektsnät MotFluga Dörr behöver du inte kompromissa. Eftersom insektsnätet är finmaskigt håller det alla sorters flygande insekter ute utan att du behöver hålla dörren stängd. Perfekt både under varma dagar och sköna ljumma sommarkvällar.

Så här gör du med Insektsnät MotFluga Dörr

Insektsnät MotFluga Dörr fästs enkelt på din dörr med det självhäftande kardborreband som medföljer. Mät dörren och klipp till nätet efter dörrens mått för att anpassa storleken innan du fäster det. Nätet mäter 150 x 122 cm vid köp. Klipp till och fäst kardborrebandet i dörrkarmen, vänta ett par timmar och sätt så upp insektsnätet.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också gillar …

-20%
Ny
-13%