Sorgmygga » Ultimata Guiden (2021)

sorgmygga

Sorgmyggor, ibland felaktigt kallade för blomflugor, är de svarta flugorna som gärna kommer och sätter sig på dina vackra blommor. Utöver att vara ett minst sagt irriterande inslag i sommarvärmen så förstör de också dina växter. Här hos Skadedjursbutiken får du hjälp med att bli kvitt sorgmyggorna enkelt och effektivt!

Vi vet alla hur irriterande det kan vara när man på en skön sommardag plötsligt hör surrandet och invasioner av sorgmyggorna börjar. Att bekämpa de flygande skadedjuren är inte heller det enklaste med tanke på att man inte vill skada sina kära växter i processen. Därför har vi på Skadedjursbutiken tagit fram ett sortiment som du enkelt kan använda för att motverka sorgmyggorna utan att utsätta dina växter och blommor för risker. Det kan vara en god idé att börja bekämpa sorgmyggorna med en gång för att undvika att dina blommor förstörs.

Snabbguide Sorgmygga

Kommer snart!

Hur motverkar man sorgmyggor?

Det finns flera tips på hur man kan motverka sorgmyggorna och deras äggläggning. Ett av dem är att hålla jorden torr mellan vattningarna. Eftersom att sorgmyggorna föredrar att lägga sina ägg i jord som är våt eller fuktig motverkar du på så vis effektivt att fler av dem kommer till världen. Ett annat tips är att man kan täcka över jorden med något dekorativt, på så vis gör man det mer komplicerat för sorgmyggorna att leta sig ner till jorden för att kunna lägga sina ägg. I tillägg kan du också beställa en av våra produkter för att få optimalt skydd mot sorgmyggorna. På så vis kan du såväl njuta av sommardagarna som av dina vackra blommor utan att de blir förstörda.

Vi på Skadedjursbutiken är experter när det kommer till att bekämpa alla typer av skadedjur, från mus och råtta till silverfisk och kackerlackor. Vi har tagit fram ett sortiment som innehåller produkter som fungerar och som är effektiva därtill. Om du har några frågor eller om du är osäker på vad just du behöver för att få bukt med ditt problem är du välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa dig att hitta rätt produkt för dig. Välkommen till oss!

Betyg på guiden: