Snigel » Ultimata Guiden (2021)

snigel

Vi känner alla till de stora, svarta mördarsniglarna som kommer smygande om natten och attackerar våra växter. Att bekämpa sniglar i sin trädgård kan göras på många olika sätt. Vi erbjuder allt från snigelmedel till fällor så att du själv kan välja den lösning som passar dig och din trädgård allra bäst. Börja bekämpningen så fort du ser tecken på ett snigelangrepp då många månaders arbete med dina växter kan vara förgäves om sniglarna får fäste och börjar äta upp dina blad

Många är vi som någon gång har gått ut i trädgården för att bara njuta av växterna och upptäckt de förrädiska mördarsniglarna och vi vet också hur svårt det kan vara att bli av med dem. Men oroa dig inte, vi har produkterna som hjälper dig med detta!

Snabbguide Snigel

Kommer snart!

Snigelmedel mot sniglarna

Våra snigelmedel är effektiva och enkla att använda. Det enda du egentligen behöver göra är att sprida ut medlet i trädgården, på de områden där sniglarna håller till och sedan vänta på effekt. Fyll sedan på vid behov och fortsätt till dess att sniglarna är borta. Våra snigelmedel är också tåliga mot regn vilket innebär att du inte spridit ut medel i onödan om det skulle komma en oväntad skur.

Snigelfällor för sniglar

I tillägg till snigelmedel har vi också snigelfällor som du effektivt kan använda för att få tag i sniglarna som drar runt i trädgården. Fällorna är extremt lättanvända och det enda du behöver göra är att fylla dem med lämpligt lockmedel och sedan göra dig av med sniglarna när de väl fångats.

Såväl våra snigelmedel som våra snigelfällor är alltså giftfria och du behöver inte oroa dig för hälsan hos husdjuren eller andra djur som vistas i trädgården. Om du har några frågor angående våra produkter för bekämpning av sniglar eller andra skadedjur så är du mer än välkommen att ta kontakt med oss. Med vår kunskap och erfarenhet på området så kan vi se till att du får rätt verktyg och produkter för att du på ett enkelt och effektivt sätt ska kunna bli av med ditt skadedjursproblem innan det orsakar stor skada.

Betyg på guiden: