Snigel Effekt®
500 g / 100 kvm

199 kr

I lager

Snigel Effekt® 500 g 100 kvm forpackning
Snigel Effekt®
500 g / 100 kvm

199 kr

  • Snabb leverans: 1-2 dagar
  • Klarna - få först, betala sen
  • 90 dagars öppet köp

Sniglar och mördarsniglar är ett ovälkommet inslag i trädgården som man gärna slipper. Med Snigel Effekt får du ett effektivt bekämpningsmedel som snabbt tar hand om snigelproblemen. Dessutom är det skonsamt mot både människor och andra djur.

Ofta köpta tillsammans

Snigel Effekt® 500 g 100 kvm forpackning + Swissinno Snigel Tang forpackning
Pris för båda: 258 kr

Du kanske också gillar …

Beskrivning

Sniglar är ofta stora, svarta eller bruna och inte alltid så välkomna i våra trädgårdar. Att bli av med dem kan vara slitsamt men med Snigel Effekt får du ett snigelmedel som är effektivt och färdigt att använda direkt från kartongen. Du strör helt enkelt ut medlet på de områden där sniglarna förekommer så tar medlet hand om resten.

Så fungerar Ferramol Snigel Effekt®

Medlet är i granulatform och är effektivt för behandling av alla typer av sniglar och snäckor. Det består av en järnförening, järn-III-fosfat, som är det enda medel som är godkänt för privatpersoner att använda som bekämpningsmedel av sniglar. Tack vare dess naturliga ursprung är medlet inte farligt för husdjur eller människor. Det är också skonsamt mot andra djur som kan förekomma i trädgårdar, så som igelkottar, bin, daggmaskar och andra önskvärda djur som gör nytta.

Så här gör du

När du använder Snigel Effekt strör du ut det tidig kväll då det är vid denna tid sniglarna är som mest aktiva. När man ser att medlet är slut bör man med fördel strö ut mer för att undvika påfyllning av sniglar utifrån. I tillägg är medlet väldigt regntåligt tack vare speciell tillverkning.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.