Silverline®
Myggfritt™ inomhus 25 kvm

369 kr

Håll ditt hem myggfritt helt utan användning av gifter med denna effektiva myggskrämma.

  • Håller bitande honmyggor borta från ditt hem med hjälp av en unik ljudteknologi.
  • Ansluts enkelt till vägguttaget och verkar sedan dygnet runt och täcker en öppen yta om 25 kvm.

Slut i lager

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Beskrivning

Så fungerar Silverline® Myggfritt™ inomhus 25 kvm

Myggfritt sänder ut det unika ultraljudet A-Guard som är anpassat för att skrämma, avskräcka och störa myggorna utan att vare sig döda dem eller använda gifter. Ljudet upplevs störande för myggorna, det stressar dem och skapar på så sätt en odräglig miljö vilket gör att de undviker det aktuella området.

Ultraljudet är ofarligt för människor och husdjur såsom katter, hundar, fåglar och fiskar och skapar inte heller resistens hos de avsedda djuren. Produkten har ingen påverkan på annan elektrisk utrustning.

Produkten placeras i vägguttaget i det utrymme du vill skydda och verkar sedan direkt och dygnet runt. Produkten täcker en öppen yta upp till 25 kvm. För komplicerade ytor där ljudvågor inte rör sig obehindrat kan fler enheter krävas.

Så använder du Silverline® Myggfritt™ inomhus 25 kvm

Läs noga igenom bruksanvisningen innan du använder produkten.

Enheten är mycket enkel att använda och efter anslutning verkar den dygnet runt och året om. Placera enheten i ett vägguttag i det utrymme där myggor brukar befinna sig. Eftersom det handlar om ultraljud så kan inte ljudet tränga igenom väggar och möbler, därför bör enheten placeras så fritt som möjligt för att ge den bästa möjliga spridningen av ljudvågorna. Tänk även på att gardiner och andra textilier kan dämpa ljudet.

Den gröna lysdioden visar att A-Guard är i funktion.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också gillar …

-28%
Populär
-13%