Rödceder Hängare 2-pack

Hängs enkelt i garderoben

69 kr

10% rabatt vid köp av 3->

  • Av 100% rödcederträ Juniperus Virginiana
  • Väldoftande i klädkammare eller garderob

I lager

hangande-rodceder
Rödceder Hängare 2-pack

69 kr

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Ofta köpta tillsammans

hangande-rodceder + värdepaket rödceder + olja (hängande block)
Pris för båda: 518 kr

Beskrivning

Naturliga hängare av rödcederträ som avger en behaglig och tilltalande doft samtidigt som de håller oinbjudna gäster borta. Hängarna är försedda med smidiga krokar som gör dem väldigt enkla att placera ut i exempelvis garderober och klädkammare.

Så fungerar hängarna:

Hängarna som kommer i 2-pack är tillverkade av amerikansk rödceder som sprider en härlig doft. Doften från rödceder är väldigt tilltalande för oss människor och kan därför användas på olika ställen i ditt hem för att skapa en behaglig och väldoftande miljö. Med hjälp av dessa hängare kan du på ett smidigt sätt sprida den härliga doften och fräscha upp exempelvis garderoben, sovrummet eller klädkammaren.

Hängarnas träplattor är gjorda av 100 % rödceder från Juniperus Virginiana. Rödceder är en ren naturprodukt och därför också miljövänlig. Med hjälp av dessa hängare kan du alltså doftsätta ditt hem på ett helt naturligt och giftfritt sätt.

Rödcederhängarna kan dessutom återanvändas många gånger och du kommer därför kunna ha användning av dessa under många år. Detta ger dig en mycket hållbar produkt med hänsyn till miljön.

Så här gör du:

Hängarna är försedda med praktiska krokar som gör dem väldigt enkla att placera ut. Du hänger helt enkelt upp dem i de utrymmen där du vill sprida doften såsom garderoben, klädkammaren, badrummet eller sovrummet. Två hängare kan vara lämpligt för en garderob.

Tänk på att inte placera rödcederträ direkt mot ljusa kläder utan att skydda dem med papper eftersom den naturliga rödcederoljan kan orsaka fläckar.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också gillar …

-23%
Värdepaket
499 kr
-18%
Värdepaket
449 kr
-9%
Populär
-28%
Populär
-18%
Storpack