Hem / Varumärken / Roundup

Roundup

Ogräsmedlet Roundup används över hela världen både för hemmabruk och av proffs. Medlet är särskilt framtaget för att se till att döda ogräset ända ned till rötterna. Välj bland glyfosatfria ogräsmedel som färdigblandade sprayer, med trycksprutelösningar och koncentrat.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Roundup - Ett populärt varumärke för att bekämpa ogräs

Roundup är världens mest sålda ogräsmedel och har i mer än 45 år använts som medel för att utrota ogräs i många trädgårdar. 

Varumärket ägs av Evergreen Garden Care, ett ledande trädgårdsvårdsföretag i Storbritannien. Företaget producerar högkvalitativa trädgårdsvårdsprodukter som är designade för att hjälpa alla att skapa sin egen lilla gröna oas. För Sverige, Danmark och Norge distribueras märket genom Econova Garden AB.

Köp produkter ur Roundups sortiment online

Köp Roundup och andra produkter online hos oss direkt i vår webbutik, för en smidig ogräsbekämpning. Få en grönskande trädgård utan ogräs med produkter från Roundup.

Ogräsmedel PA Spray

Detta ogräsmedel, PA Spray, ger resultat redan inom en timme. I stället för glysofat i innehållet används pelargonsyra som är kraftfullt, samtidigt som det har en skonsam naturpåverkan.

Sprayen är färdig att användas och ska inte spädas ut. Medlet fungerar på alla typer av ogräs, som rotogräs, mossa och brännässlor.

Ogräsmedel RTU

Även Ogräsmedel RTU är snabbverkande och glyfosatfri. Den är baserad på mättade fettsyror som snabbt bryts ner i naturen. Till det här medlet medföljer en smart och praktisk tryckspruta med justerbar sprayinställning. Även denna produkt är färdigblandad och ska inte spädas ut.

Koncentrat av ogräsmedel

Det finns även koncentrat med Roundup Ogräsmedel som också är glyfosatfritt. Koncentratet ska blandas ut med vatten innan användning och på flaskan finns en kapsyl med mått för en precis och säker dosering.