Räv » Ultimata Guiden (2021)

rav

Ett av de vanligaste rovdjuren i vårt land är räven. Rävar kan orsaka stor skada genom att till exempel äta upp växter och förstöra gräsmattan i din trädgård. Med våra produkter kan du på ett effektivt sätt skrämma bort de röda hunddjuren innan de förstör för dig och dina växter!

De rödlätta, hundliknande rävarna är vackra att se på och som de flesta vilda djur är det något lite mystiskt över dem när man får syn på dem ute i det fria. Men de kan vara förödande för din trädgård som du lagt så mycket tid på att ordna med, plantera i och fixa inför den kommande säsongen. Det är därför bäst om rävarna håller sig lite på avstånd och inte kommer in i trädgården för att äta blommor, knoppar och gräva upp det du planerat inför sommaren. De kan förstöra en otrolig mängd arbete över bara en natt. Så skydda dig från dessa på bästa möjliga sätt!

Snabbguide: Räv

Kommer snart!

Vad kan man göra för att motverka rävarna?

För att motverka förekomst av räv i trädgården kan man använda sig av produkter som skrämmer bort djuren. Dessa placeras ut i din trädgård, på lämplig plats, och fungerar sedan oftast helt utan att du behöver göra något. Det kan handla om ett avskräckande ljud eller en viss doft som utsöndras av produkten och som rävarna inte tycker om. De blir då rädda och väljer istället att sticka iväg istället för att göra ett besök i din trädgård.

Dessa produkter är helt säkra för rävarna och skadar inte dem på något vis. De har bara en avskräckande effekt som gör att räven förstår att det kanske är bättre att leta mat på ett annat ställe än i just din trädgård. Om du har några frågor eller funderingar kring bekämpning av just räv är du välkommen att kontakta oss på Skadedjursbutiken så ska vi hjälpa dig att hitta rätt produkt för att få bukt på ditt problem. Med vår stora kunskap inom området kan du vara säker på att vi vet vad vi pratar om!

Betyg på guiden: