Pestis®
Insektsfälla för krypande insekter 15-pack

Fångar alla typer av krypande insekter

199 kr

10% rabatt vid köp av 3->

Det finns många olika typer av kryp som kan leta sig in i ditt hem: spindlar, silverfiskar, kackerlackor och mycket mer. Med en Insektsfälla från Pestis® får du ett effektivt sätt att förebygga ett angrepp av dessa oönskade smådjur.

 

I lager

Insektsfälla 15 pack
Pestis®
Insektsfälla för krypande insekter 15-pack

199 kr

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Ofta köpta tillsammans

Insektsfälla 15 pack +
Pris för båda: 398 kr

Beskrivning

Vi har nog alla upptäckt skadedjur i vår bostad någon gång och det är alltid en lika otrevlig överraskning. Med denna Insektsfälla från Pestis® får du ett förebyggande medel mot dessa små krypande besökare som är helt lukt- och giftfritt. Dessutom är de lätta att använda och kräver inga avancerade installationer.

Hur fungerar fällan?

Fällan fungerar på ett väldigt enkelt sätt. Du placerar helt enkelt ut den där du tror att det kan finnas skadedjur, eller förslagsvis under en möbel, och väntar sedan. Fällan är konstruerad med en klisteryta och ett inbyggt lockmedel. Lockmedlet får insekterna att dras till fällan där de sedan fastnar i klistret. Enklare än så blir det inte. På så vis får du en indikation på om du har ett insektsproblem eller inte – vid fångst av enstaka djur har du antagligen inget problem, men om stora mängder kryp fångas kanske vidare åtgärder måste tas för att bli av med dem.

Dessutom är fällan helt utan gifter. Detta är en stor fördel då den placeras i ditt hem och i din och din familjs direkta närhet. Därför är det skönt att slippa en fälla med massa farliga ämnen som potentiellt sett kan sprida sig vidare i hemmet. Beställ din fälla idag!

Produktklassificering: Indikation-/monitoringsfälla.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också gillar …

-18%
Värdepaket
449 kr