Weibulls™
Koppartejp mot sniglar 5 cm x 6 m

89 kr

  • Skyddar dina växter mot snigelangrepp på ett miljövänligt sätt
  • Används på exempelvis pallkragar, krukor och andra odlingskärl utomhus.
  • Extra bred tejp för att ge den bästa effekten.

Endast 20 kvar i lager

Koppartejp mot sniglar produkt
Weibulls™
Koppartejp mot sniglar 5 cm x 6 m

89 kr

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Ofta köpta tillsammans

Koppartejp mot sniglar produkt + mot snigel snigepaket
Pris för båda: 458 kr

Beskrivning

Med hjälp av Weibulls koppartejp kan du skydda dina växter genom att skapa en barriär som sniglarna inte tar sig förbi.

Så fungerar Weibulls™ Koppartejp mot sniglar

När snigelns slem kommer i kontakt med tejpen får snigeln en lätt elstöt vilket gör att den väljer att direkt vända om. På så sätt kan du med tejpen skapa en barriär som sniglarna inte tar sig förbi. Med hjälp av tejpen kan du skydda såväl pallkragar som krukor och andra odlingskärl från snigelangrepp. Tejpen ger ett långvarigt skydd som håller flera säsonger. Ett mycket enkelt men effektivt sätt att hålla de ovälkomna sniglarna borta från dina växter och odlingar. Bredden på tejpen är numera hela 5 cm vilket ger ett ännu bättre skydd mot sniglar än tidigare.

Så använder du Weibulls™ Koppartejp mot sniglar

Se till att vara ute i god tid och sätt fast tejpen innan sniglarnas säsong har dragit igång. På så sätt minimerar du risken för att istället stänga in sniglar som redan har tagits sig in till dina odlingskärl. Se till att odlingskärlet är rent och torrt innan du fäster tejpen för att den ska kunna fästa så bra som möjligt och också sitta kvar så länge som möjligt. Vissa material såsom betong kan det dessvärre ändå vara svårt att få tejpen att fästa på.

Ta bort den skyddande pappersremsan från tejpen och fäst den sedan där du vill ha den. Var noga med att inte lämna några öppningar utan se till att tejpen omsluter hela odlingskärlet. Ta bort eventuella blad och grenar som går över tejpbarriären så att sniglarna inte kan ta sig förbi med hjälp av dem. När tejpen börjar släppa efter några säsonger kan du limma eller häfta fast den. För att tejpen ska hålla så länge som möjligt är det bra att torka av den då och då.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också gillar …

Populär
-28%
Populär