Hem / Trädgård / Redskap

Redskap

Förverkliga dina trädgårdsdrömmar med bra trädgårdsredskap av hög kvalitet som gör trädgårdsarbetet mycket smidigare och roligare. Det finns flera olika slags redskap och verktyg som behövs till trädgården för alla möjliga slags sysslor.

Här i vår webbutik hittar du många bra redskap när du behöver arbeta i trädgården för att röja och fixa. Utgå från trädgårdens behov och satsa på verktyg av hög kvalitet som håller längre än en säsong. Vi har även många andra produkter att erbjuda i vårt sortiment för både skötsel och odling.

Visar alla 3 resultat

-25%

Trädgårdsredskap

Det finns en mängd olika slags trädgårdsredskap som kan vara bra att ha hemma till olika trädgårdsuppgifter som plantering, beskärning, grävning, städning med mera. Införskaffa en bra grundutrustning med kratta, räfsa, kvast, häcksax, sekatör, spade, skyffel, grep och annat som behövs för att njuta av en fin trädgård.

Redskap för städning

En bra kratta eller räfsa är bra för att städa upp i gräsmattan. Gångar och uteplats kan sopas med en borste eller kvast. För att rensa mellan plattor och stenar finns det bra plattrensjärn och kantskärare.

Med en praktisk skopa speciellt anpassad för hängränna får man enkelt bort löv och annat skräp som samlas i hängrännorna.

Klippa och skära

För att beskära träd och buskar finns det behändiga och effektiva sekatörer och grensågar att använda, beroende på vad som behöver tunnas ut eller klippas ner.

För den som odlar blommor och vill avnjuta en vacker bukett med blommor finns smidiga och greppvänliga blomstersaxar. Saxen ger snittblommorna perfekta snitt och kan även användas för krukväxter.

För kryddorna finns det behändiga kryddsaxar som gör det enkelt att skörda både örter och kryddor. Det blir också en skonsam beskäring av kryddplantan som på så sätt kan växa sig finare, kraftigare och frodigare.

Gräva och plantera

Spadar och skyfflar finns i olika storlek och med olika utformningar beroende på vad de ska användas till. Ska man plantera finns det även behändiga planteringsspadar samt kultivatorredskap som hjälper till att luckra och lufta jorden.

Vattenslang

En tillräckligt lång vattenslang för att kunna vattna alla delar av trädgården utan krångel är bra att införskaffa för att slippa gå runt med en vattenkanna. Alternativt kan man ha två slangar som går att koppla ihop.

Trädgårdshandskar

Trädgårdshandskar är oumbärligt för att skydda sina händer både från smuts och vassa taggar. Skaffa ett par handskar för trädgården med god passform.