Sorkfällor

Sorken är en av de största marodörerna i svenska trädgårdar. Med sina underjordiska gångar kan de förstöra allt från gräsmattor till odlingar. Med en sorkfälla får du ett effektivt och enkelt sätt att fånga sorken så att allt arbete du lagt i din trädgård inte varit förgäves.

Visar alla 9 resultat

-11%
Det ursprungliga priset var: 449 kr.Det nuvarande priset är: 399 kr.

Tillbehör till sorkfällor

Har du märkt att det kommit gångar mitt på din fina gräsmatta? Då har du antagligen en sork på halsen. Utöver att hålla till under gräsmattan och i dina fina odlingar så kan de också ta sig in i ditt hus och din källare, så om du märker att du har fått sork är det en god idé att göra något åt det så fort som möjligt, till exempel med hjälp av en sorkfälla.

Hur fungerar en sorkfälla?

En sorkfälla är otroligt enkel att använda men lika effektiv för det. Du agnar helt enkelt med lämpligt lockbete och sätter ut den där sorken håller till, exempelvis i din rabatt. Sedan väntar du helt enkelt och ser om sorken går på betet och blir fångad i fällan. På så vis slipper du fler gångar under din gräsmatta och du gör det helt utan gift eller andra konstgjorda ämnen.

Något annat som är bra att tänka på när det gäller sorkar är att tänka förebyggande. Du bör till exempel se till att gräset på gräsmattan är klippt kort samt att det inte ligger något ätbart på den, som till exempel fågelfrön. Dessutom kan man också plantera olika typer av växter som sorken inte tycker om, detta kan på ett effektivt skrämma iväg dem från din trädgård. I tillägg kan du också ha en laddad sorkfälla ståendes i trädgården, på så vis är du alltid redo att ta hand om sorken om den plötsligt skulle dyka upp.

Vi på Skadedjursbutiken vet hur man bekämpar och tar hand om de flesta typer av skadedjur. Oavsett om det handlar om silverfisk, råttor eller sorkar så har vi produkterna och kunskapen för att hjälpa dig få bukt med ditt problem. Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!