Flugspray

Har du problem med flugor eller andra flygande insekter? När våren och sommaren kommer är det vanligt att få problem med dessa flygfän. Då är det skönt att kunna bli kvitt flugorna enkelt och smidigt med en flugspray.

I vår webbutik hittar du ett bra sortiment med effektiv flugspray. De fungerar även bra mot myggor, getingar och andra flygande insekter. Glöm inte att köpa till några praktiska flugsmällor som komplement för att snabbt bli av med irriterande flugor och andra insekter.

Visar alla 3 resultat

-24%
Populär
129 kr
-7%
-18%

Effektiv flugspray för bekämpning av flugor

Räcker inte flugsmällan till för att bli av med flugor kan man använda effektiv flugspray. Ett smidigt sätt att bekämpa flugor. Sprayerna är direktverkande samtidigt som de har en mer långtidsverkande effekt för flugor och andra insekter som senare sätter sig på de besprutande platserna.

Så använder man flugspray

Det bästa är att spraya med flugsprayen där flugorna gärna sätter sig. De dör ganska snabbt då medlet är snabbverkande men sprayen kan ha effekt upp till 6 veckor.

Innan användning skakar man flaskan ordentligt. Sedan är det bara att spraya mot ytan där flugorna brukar sitta.

Fler tips för att bli av med flugor

Förutom att använda en flugspray för att bekämpa flugorna finns det även andra saker man kan göra för att bli av med dem.

Rengöring

Verkar insekterna ha en favoritplats är det också bra att rengöra platsen mycket noga. Låt inte mat stå framme utan ha för vana att plocka undan eller täcka över det som kan locka flugorna.

I köket kan det vara bra att torka av ytorna efter matlagning och att gå ut med soporna regelbundet. Glöm inte att också ta ut tomma glasförpackningar och pappförpackningar.

Sopkärl och vatten

Ha alltid tättslutande lock till både sopkärl och regnvattenstunnor. Undvik också stående vatten som i vattningskannor och blomkrukor. Tänk även på att inte övervattna krukväxterna utan vattna dem med måtta.

Flugsmälla

En flugsmälla klarar man sig knappt utan, speciellt inte om man ska ha fönsterna öppna dagtid och sedan få sova i lugn och ro utan irriterande flugor. Vi har flera modeller av olika slags flugsmällor och många mycket snygga att ha framme lite varstans.

Insektsnät

Bor man någonstans där det finns mycket flugor som gärna tar sig in så fort fönster och dörrar öppnas kan det vara läge att sätta upp ett insektsnät. Man kan sätta insektsnät på ventiler och även ha någon anordning man kan sätta i fönstret eller dörren när man öppnar för att slippa både flugor, getingar och myggor men ändå släppa in luft.

Fågelholkar

Finns det fågelholkar på tomten så se till att hålla dem rena.