Redecker™
Rödcederolja 10 ml

(3 kundrecensioner)

99 kr

10% rabatt vid köp av 3->

Naturlig rödcederolja som avger en behaglig och tilltalande doft som vi människor gillar. Droppa enkelt oljan där du vill sprida väldoft i ditt hem. Genom att använda dig av rödceder som doftsättare får du en doft som är helt naturlig.

 • Av 100% rödcederträ Juniperus Virginiana.
 • Appliceras enkelt på trä som torkat ut.

I lager

Redecker™ Rodcederolja 10 ml produkt
Redecker™
Rödcederolja 10 ml

99 kr

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Ofta köpta tillsammans

Redecker™ Rodcederolja 10 ml produkt + Aries® Silverfiskfalla 6-pack forpackning + Mottlock® Malfalla forpackning + värdepaket rödceder + Redecker™ Doftblock rodceder 5-pack ny forpackning
Pris för alla: 945 kr

Beskrivning

Så fungerar rödcederolja:

Detta är en 100% ren eterisk rödcederolja utvunnen av amerikansk rödceder Juniperus Virginiana. Den är alltså därmed koncentrerad och mycket dryg vilket gör att en flaska räcker länge. Rödcederoljan kan användas i exempelvis garderoben, köket, badrummet eller annan plats i ditt hem där du vill fräscha upp och sprida väldoft.

Rödceder är en ren naturprodukt och därför också miljövänlig. Med hjälp av rödcederolja kan du därmed doftsätta ditt hem på ett helt naturligt och giftfritt sätt. Doften är söt och träaktig och brukar upplevas som mycket väldoftande av de flesta. Tänk dock på att oljan är mycket koncentrerad och endast bör användas i små mängder. Annars kan doften bli alldeles för tung och inte alls behaglig.

Så här gör du:

Oljan är väldigt lätt att använda, du applicerar den enkelt exempelvis bakom listerna i garderoben eller under köksbänken i köket. Antingen droppar du försiktigt direkt på området som du vill doftsätta alternativt droppar du istället på en bit papper eller bomullstuss och använder den sedan för att sprida ut oljan jämnt över den yta som du önskar behandla.

Recensioner (3)

3 recensioner av Redecker™
Rödcederolja 10 ml

  Nanna L
  oktober 19, 2022
  Bra doft!
  Eva
  april 7, 2018
  Perfekt för resan
  Britta P
  januari 15, 2018
  Använder i sommarstugan . Ger en god doft när man stiger in

Du kanske också gillar …

-9%
Populär
-20%
10-pack
159 kr
-23%
Värdepaket
499 kr
-28%
Populär
-18%
Värdepaket
449 kr