Råttgift » Allt du behöver veta

rattgift

Råttor är ett skadedjur som kan få stora konsekvenser. De tuggar sig igenom det mesta och kan förstöra såväl skor som strömkablar på sina framfärder. Med får du ett effektivt sätt att bli kvitt skadedjuren och slipper de onödiga kostnader som det kan kosta att ersätta det råttorna förstört.

Råttgift bör framförallt användas då det inte är nog med råttfällor. Kanske det handlar om ett väldigt stort utrymme eller så handlar det om ett så stort problem så att fällor helt enkelt inte är nog. Oavsett måste man vid användning av gift vara försiktigt så att varken miljö eller andra djur påverkas av medlet.

Hur bör man använda råttgift?

Råttgift är som sagt ett starkt medel som bör användas med försiktighet så att inte andra djur eller människor påverkas av det. Det ska därför alltid placeras ut i en åverkanssäker betesstation som ser till att till exempel hundar och katter inte kan komma in i den samt för att giftet inte ska kunna läcka ut. Det viktigaste att tänka på när man ska använda sig av råttgift är att det endast är råttorna som ska kunna komma åt det och inga andra djur. Se därför till att använda det på ett säkert och korrekt sätt.

Råttgift bör alltså användas när fällor inte är tillräckligt eller möjliga att använda för att bekämpa gnagarna. Se alltid till att vidta rätt säkerhetsåtgärder och var noggrann när giftet placeras ut så att det inte får oönskad effekt och påverkan på annat än råttorna. De små gnagarna kan orsaka stora problem och skador om de inte bekämpas. Det är därför viktigt att hålla utkik efter tecken på råttor och göra vad man kan för att förebygga dess uppkomst. Om du märker att problemet redan uppstått kan vi hjälpa dig med att ta hand om det med hjälp av effektivt råttgift. Ta kontakt med oss på Skadedjursbutiken om du har några frågor eller funderingar kring köp och användning av råttgift. Vi har stor kunskap på området och kan hjälpa dig att hitta den lösning som passar dig!

Klicka för att se fler Råttprodukter

Betyg på guiden:

4/5 - (49 votes)