Hem / Varumärken / GreenLine

Greenline

Skydda hemmet och trädgården mot insekter, gnagare, sniglar, fåglar och vilt med effektiva produkter som tar hänsyn till miljön. Bland sortimentet finns även rengöring mot mossa och alger med innehåll som är skonsamt för miljön och med ett automatiskt bevattningssystem kan man enkelt ta vara på regnvattnet.

Populära just nu

-20%
39 kr
-28%
79 kr
-17%
-30%

Visar alla 22 resultat

-20%
39 kr
-28%
79 kr
-17%
-30%
-23%
-21%
-23%
-18%
-15%

Greenline – Kvalitetsprodukter för trädgården

Varumärket Greenline har tagit miljöfokuset på riktigt allvar. De erbjuder kvalitetsprodukter för trädgården med minimal påverkan på miljön. De erbjuder komposter för att ta vara på trädgårdens restprodukter. För att bekämpa ogräs tar varumärket hänsyn till miljön och för rengöring av trall och sten är alla råvaror hämtade från naturen. 

Köp produkter ur Greenlines sortiment online

Köp Greenline och andra produkter online hos oss direkt i vår webbutik, för att få en fin trädgård i balans med tanke på miljön. Ta hand om trädgården med produkter från Greenline.

Automatiskt bevattningssystem

Återanvänd regnvatten genom att samla upp det i Greenlines automatiska bevattningssystem. Systemet ansluts till en vattentunna och bedrivs av solceller för att kunna vattna både krukor, pallkragar, balkonger och växthus.

Algbekämpning

Tvätta bort alger med ett effektivt rengöringsmedel mot alg som också förebygger genom att skydda mot algpåväxt i upp till 4 år. Produkten är biologiskt nedbrytbar och innehåller ämnen som desinficerar och dödar både alger och lavar.

Rengöring och impregnering av trall och stenytor

Rengör trall och andra träytor samt betong- och stenytor utomhus med produkter mot mossa som är skonsamma mot miljön. Efter rengöring är det bra att använda trallskydd och stenskydd för att impregnera materialet för att skydda mot smuts och påväxt. 

Musfällor och musskrämmor

Håll hemmet fritt från möss med en musskrämma som sänder ut ultraljud och elektromagnetiska pulser. Bland produkterna finns även musfällor i form av slagfällor med extra säkerhetsfunktioner för minskade personskador.

Malfällor

Effektiva malfällor för livsmedelsmal är bra att använda i köksskåp och skafferi både vid angrepp och i förebyggande syfte. Fällorna har särskilda lockmedel som attraherar malen och de fastnar sedan på den klistriga ytan.

Myrdosor och myrpulver

Med praktiska myrdosor går det att bekämpa myror både inomhus och utomhus. Dosorna innehåller en gel som myrorna tar med sig till boet och på så sätt dör boet ut efterhand myrorna äter av gelen. Myrpulver kan placeras utomhus och är ett effektivt sätt att bekämpa myrorna vid stora problem. Välj den typ av myrmedel som passar bäst utifrån var det ska användas.

Snigelfällor

Vid problem med mördarsniglar finns det smidiga snigelfällor där man fyller på med bete i form av pellets med järnfosfatbaserat bekämpningsmedel. Fällan är utformad på ett särskilt sätt som gör den säker och hindrar att andra djur som fåglar och gnagare kommer åt betet.

Vägglössfällor

För att snabbt utrota vägglöss har Greenline effektiva vägglössfällor som även fungerar till myror, kackerlackor och andra insekter. Dubbelhäftande remsor monteras där vägglössen trivs så att de fastnar på den klistriga ytan.

Rådjursskrämmor, fågelskrämmor och fågelpiggar

Praktiska rådjursskrämmor med reflexer utformade som vargar skrämmer bort rådjuren från trädgården. Även fågelskrämmor kan vara bra att placera ut i trädgården för att hålla fåglar borta. Genom att använda en rörlig drake för att efterlikna en rovfågel vänjer sig inte fåglarna vid skrämman. Har fåglarna hittat en favoritplats att sätta sig på är fågelpiggar en smart lösning.

Flugsmällor och insektsnät

Envisa flugor kan vara riktigt jobbigt och då behövs bra flugsmällor för att hinna ta dem innan de flyger i väg. Ofta kan det vara bra att ha mer är en hemma för olika delar av hemmet. För att slippa få in flugorna kan det vara bra att sätta upp insektsnät för att kunna hålla fönster och dörrar öppna i värmen.