Hem / Varumärken / Nelson Garden

Nelson Garden

Ta hand om din trädgård så att den växer och frodas med kvalitetsprodukter från Nelson Garden. Här hittar du allt du behöver för dina odlingar och en grön och fin trädgård. Välj bland skadedjursfällor, insektssprayer, fröer, förodlingsprodukter, växtnäring, gödsling och mycket annat för din odling och trädgård.

Visar alla 3 resultat


Nelson Garden – Lång erfarenhet med produkter för odling

Nelson Garden är ett företag som grundades redan 1933. De har därmed över 70 års erfarenhet av att erbjuda bra produkter för odling. De är idag en av marknadens ledande aktörer inom trädgårdsnäringen.

Deras vision är att alla kan odla och de vill erbjuda produkter som gör odlingen enkel. Genom att alla ska kunna ha möjlighet att odla själva, kan alla vara med och bidra till en mer hållbar framtid.

De vill vara en källa till inspiration och erbjuda produkter av hög kvalitet som är hållbart framställda och noggrant testade.

Köp produkter ur Nelson Gardens sortiment online

Köp Nelson Garden och andra produkter online hos oss direkt i vår webbutik, för att få en grönskande och blomstrande trädgård. Njut av smakrika odlingar och en vacker trädgård med produkter från Nelson Garden.

Skadedjursbekämpning

Bland utbudet finns flera olika fällor för att bekämpa skadedjur som möss och råttor men även getingar, flugor, bananflugor och sniglar.

Här finns även insektsspray, myrpulver och myrdosor för att snabbt och effektivt bekämpa myror, getingar och andra insekter.

Odling

Det är enkelt att komma i gång och odla med hjälp av minidrivhus. Frösådderna får en bra start innan de planteras om i krukor inomhus eller utomhus i pallkragar, växthus eller andra odlingsplatser. 

Det finns mängder av fröer att välja mellan för den som vill odla egna grönsaker, kryddor, örter eller blommor. Skydda också odlingar och växter med bra och effektiva växtskydd.

Näring och gödning

Till trädgården finns flera olika typer av näring åt växterna som näringspinnar eller annan växtnäring. Behöver gräs och odlingar gödas finns långtidsgödsel och annan gödning.

Fåglar

För att främja ett bra fågelliv i trädgården är det bra att erbjuda bra fågelholkar och även att kunna erbjuda fågelmat med välkomponerade fågelfröblandningar.